2777
2789
عنوان

سریال کره ای

159 بازدید | 26 پست

سلام دوستان عزیز لطفا سریال کره ای قشنگ معرفی کنید ممنونم

بگید از کدوم سایت یا برنامه باید ببینم

خدایااااا واقعا 5 سال انتظار بس نیست...؟ نی نی مو زودتر بفرست تو دلم 😭😭😭😭

فیلیکس دراما

آدم ها وقتی ارزش هم رو میفهمن که بمیرن،برای همین عکس مرده ها بیشتر از زنده ها روی دیواره........ :)    دزیره بودن سخته وقتی میدونی ناپلئون قرار نیس مال تو باشه🥲💔 +قلبای ما آروم نمیشه تا درمانش رو پیدا نکنی آروم نمیشه..._درمانش رو پیدا میکنم اگه نشد خودم درمانش میشم....دزیره🥲🫧دختری با قلبی بنفش که خون آبی پمپاژ میکنه🫧I love my self🌊🫧 2025 ...مارسی جای عاشقی نبود ولی ما تلاشمان را کردیم:)🌈🫧"روح"یعنی بزرگترین فریب تاریخ...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فلیکس دراما

کره فا

خرداد ۱۴۰۳ : میشه لطفا برای پدربزرگم دعا کنید؟ دیابت زده به چشمش بینایی‌ش فوق‌العاده ضعیف شده. هر چند ماه می‌بریمش شیراز پیش دکتر فروردین به چشماش شوک الکتریکی میدن / دی ۱۴۰۳ : پدربزرگم فوت کرد. دیگه الان چشماش خوبِ خوب شده / بیاید برای رفته‌هامون فاتحه بفرستیم؛ اونایی که از زندگیمون رفتن ولی از قلب و خاطرمون نه. سفرشون به سلامت. 

ماهمه مرده ایم بهترین فیلمی ک دیدم  تو همجا هست گوگلم بزنی میازه

مرسی عزیزم 

خدایااااا واقعا 5 سال انتظار بس نیست...؟ نی نی مو زودتر بفرست تو دلم 😭😭😭😭

سریال کره ای من فقط جنایی می‌بینم اگه میخوای معرفی کنم

خرداد ۱۴۰۳ : میشه لطفا برای پدربزرگم دعا کنید؟ دیابت زده به چشمش بینایی‌ش فوق‌العاده ضعیف شده. هر چند ماه می‌بریمش شیراز پیش دکتر فروردین به چشماش شوک الکتریکی میدن / دی ۱۴۰۳ : پدربزرگم فوت کرد. دیگه الان چشماش خوبِ خوب شده / بیاید برای رفته‌هامون فاتحه بفرستیم؛ اونایی که از زندگیمون رفتن ولی از قلب و خاطرمون نه. سفرشون به سلامت. 

همه اینا به علاوه:

دانشمند شبگرد

زیر چتر ملکه

عاشقان ماه

بدترین شیطان🔥

موش🔥

دهن لق

رای اعدام🔥

بازی مرگ

پنت هوس (طولانیه)

کی2

هیلر

پری وزنه بردار

دوبونگ سون زن قوی

دکتر رمانتیک(3 فصله)🔥

مامان بد🔥

اسمشو بزار عشق

وکیل ووری فوق‌العاده🔥

هندوانه چشمک زن🔥

هتل دل لونا

ادیسه کره ای

وینچنزو

مشکلی نیست خوب نباشی🔥

کلاس ایته وون

سقوط بر روی تو

نام من🔥

افتخار

هیولا گیونگ سونگ

بد و دیوانه

شاهزاده صد روزه من

هوارانگ🔥

عشق در مهتاب love in the moonlight

عاشقان آسمان سرخ

خواستگاری تجاری

دوباره هجده سالگی🔥

منشی کیم چشه🔥

منو بکش خلاصم کن🔥🔥

نوازش قلب        ،همکاری مغزها🔥

دکتر جان

شکارچیان شگفت انگیز🔥

شادی

همه ما مرده ایم

سوییت هوم🔥

انتقام از دیگران

دادستان نظامی دوبرمن🔥        پی دو

بیست پنج و بیست و یک

شکارچیان🔥

توی نوزدهمین زندگیم می‌بینمت

خاننده دور افتاده🔥

دادستان بد

کافه مینامدانگ🔥

بی خانمان🔥

گل شیطان🔥🔥

آدم ها وقتی ارزش هم رو میفهمن که بمیرن،برای همین عکس مرده ها بیشتر از زنده ها روی دیواره........ :)    دزیره بودن سخته وقتی میدونی ناپلئون قرار نیس مال تو باشه🥲💔 +قلبای ما آروم نمیشه تا درمانش رو پیدا نکنی آروم نمیشه..._درمانش رو پیدا میکنم اگه نشد خودم درمانش میشم....دزیره🥲🫧دختری با قلبی بنفش که خون آبی پمپاژ میکنه🫧I love my self🌊🫧 2025 ...مارسی جای عاشقی نبود ولی ما تلاشمان را کردیم:)🌈🫧"روح"یعنی بزرگترین فریب تاریخ...
از کجا ببینم دوبله فارسی هستش؟ 

زیر نویسه 

برنامس دانلود ‌کن

سایت پروموویز

استارت آپ

تولد دوباره در خانواده پولدار

دهکده ساحلی چاچاچا

به سامدالری خوش آمدید

هندوانه چشمک زن

2521

دکتر رمانتیک

به راه بادیه رفتن به از نشستن باطل ♡♡♡ که گر مراد نیابم به قدر وسع بکوشم