2777
2789
عنوان

ناراحت بشم؟؟

280 بازدید | 5 پست

ما خیلی باهم خوبیم، توی یک هفته اخیر من خیلی مشکلات سختی داشتم و اون هر لحظه حمایتم کرد و دونه دونه مشکلاتم رو حل کرد، حتی حالم بد شد بردتم دکتر و دارو تقویتی و غذای مقوی و ... اینارو گفتم که بگم خیلی دوستم داره و همه جوره هوام رو داره...

امروزم کلی خوش گذشت بهمون آخر تایم که میخواست برسونتم خونه حرف عکس و اینا شد، گفتم راستی عکسای فلان روز رو داری؟ گفت ارره فکنم، بعد که چک کردیم دیدم عکسای دو نفری ترم گذشتمون پاک شده، عکسای قبل عیدمون تا الان بود، عکسای تکی منم بود، ولی دو نفره ها نبودش، زیادم نبودا ۶_۷  تا دونه بود،فیلم روز تولدش که سوپرایزش کرده بودم هم نبود

هستین بگم  باقیشو؟

من خیلی ناراحت شدم،گفتم پاک کردی عکسارو؟؟ گفتش نه 

گفتم پس کو؟؟ گفت به خدا پاک نکردم، خلاصه چند دقیقه ای گشت بین عکسا تا فیلم و عکس تولدش رو پیدا کرد، ولی اون ۵_۶تای دیگه نبود 

من خیلی ناراحت شدم و گیر دادم پاک کردی و اینا، گفت نمیدونم واقعا چی شده من چیزی پاک نکردم

هی سر به سرم گذاشت و قربون صدقم رفت، منم ناراحت بودم گفتم ولش کن دیگه مهم نیست، بعد بغلم کرده بود گفتش عزیزم تو خودمون رو ول کردی عکس رو چسبیدی، وقتی خودمون هستیم عکس میخوایم چیکار ؟ 

منم لج کردم گفتم پس ولش کن، دیگه نه عکسا مهمه نه دیگه میخوام عکس بگیریم ، بازم کلی سر به سرم گذاشت و با مهربونی حرف زد باهام، ولی من هنوز تو قیافه بودم

اخرسر بهم گفت شما لحظات شیرینمون رو به خاطر چیزای ساده تلخ میکنی ، گفتم مهم نیست دیگه برام، خودتم گفتی عکس میخوایم چیکار؟

گفتش من اون لحظه گفتم که شما اروم بشی ناراحت نباشی وگرنه من لذت میبرم از ثبت لحظاتمون و معذرت میخوام که جمله ام طوری بود که برداشت منفی کردی شما، اما شما با یه جمله اینجوری ناراحتی درست میکنی و قدر نمیدونی ثانیه های با هم بودنمون رو

راستش منم زیاده روی کرده بودم و عذرخواهی کردم

اما هنوز ناراحتم و نمیدونم حق دارم یا نه؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه بابا بیخیال ناراحتی نداره ک اوقات خودتونو تلخ نکن وقتی میگه پاک نکردم نکرده دیگ

کم مونده بود گریم بگیره 

عکس و فیلم خیلی مهمه برای من 

نه فقط برای خودمون ها

حاضرم همه چیم داغون بشه ولی عکس و فیامام پاک نشه، چون فکر میکنم تنها چیزایی که برام از ادما و گذشته میمونه

کم مونده بود گریم بگیره  عکس و فیلم خیلی مهمه برای من  نه فقط برای خودمون ها حاضرم همه ...

خب عزیزم خودت نگهشون دار تو یه فلشی چیزی ک مطمئن باشی پاک نمیشه🥲

لایک نکن هموطن،اگ خودم گفتم لایک کن🥲😂