2777
2789
عنوان

کسی تونسته وزنشو زیاد کنه

100 بازدید | 15 پست

سلام کسی تونسه چاق بشه من قدم تقریبا ۱۷۳ اینا ۵۵یا ۵۶ کیلوم خیلی لاغرم چکار کنم چاق بشم  تجربه ای دارید چگونه چاق شدید

شَرحی ِز حال و حالی زِ شَرح نیست🖤🥀 ️ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

روزانه چقدر مصرف بشه

یه کاسه ژله شب ها قبل از خواب. یه کاسه بستنی به عنوان میان وعده. یه مشت مغزیجات هم به عنوان میان وعده.

صبحانه مهم ترین چیزه. صبحا زود صبحانه مقوی بخور

بعد چند مدت اثر میذاره ؟

والا از اطرافیانم خیلیا استفاده کردن و بعد از چاقی اصلا تکون نخوردن البته اصل و نا اصل داره، برای اینکه بخوای تاثیرش از بین نره باید دو دوره مصرف کنی. یه پاکت قرص شصت تاییه فکر کنم، دوره ی اول مصرفت روزی دو تا یعنی نیم ساعت قبل از نهارو نیم ساعت بعد از شامت بخور، یکی دو روز اول خواب آلو میشی ولی بعدش کلی انرژی میگیری و من هیچ عوارضی ندیدم داشته باشه. خیلی زود تاثیر میگیری ازش و اشتهاتو باز میکنه و معدت گنجایشش بیشتر میشه برای همین بعد از یکی دو دوره مصرف اشتهات ثابت میمونه، برای دوره ی دوم سعی کن روزی یکی بخوری اینجوری ثابت میمونه وزنت(پودر و ایناشو نخری، قرص اپل هم خوب نیست چون تاثیرش میره ولی گین آپ چیز خوبیه) 

والا از اطرافیانم خیلیا استفاده کردن و بعد از چاقی اصلا تکون نخوردن البته اصل و نا اصل داره، برای ای ...

یعنی بعد قطع مصرف تاًثیرش موندگاره بعد قطعش لاغر نمیشم

یعنی بعد قطع مصرف تاًثیرش موندگاره بعد قطعش لاغر نمیشم

نه لاغر نمیشی چون اشتهات باز میشه و انقدری تاثیرش خوبه ک حتی بعد یه مدت شاید بخوای وزنت رو بیاری پایین. نگران نباش ضرری هم نداره، توی هفته ی اولم خیلی تاثیرشو میبینی

فقط اینم بگم ک بعد از قطع مصرفش خورد و خوراکت رو قطع نکنیااااا خیلی عادی غذا و خوراکی اینا بخور لاغر نمیشی

نه لاغر نمیشی چون اشتهات باز میشه و انقدری تاثیرش خوبه ک حتی بعد یه مدت شاید بخوای وزنت رو بیاری پای ...

یه تاپیک در این باره زدم نظراتو بخون

یه تاپیک در این باره زدم نظراتو بخون

راستشو بخوای من هم خودم یه دوره مصرف کردم هم خواهرم چن دوره مصرف کرده، تموم اطرافیانم هم دارن مصرف میکنن من خودم بشدت از چاقی متنفرم ولی سر یه موضوعی بشدت وزن کم کردم و به حدی غذا نمیخوردم ک کم مونده بود زخم معده بگیرم تا اینکه رفتم گین آپ خریدم البته اصلش رو خریدم توی دو روز چنان اشتهام باز شد ک اصلا حس سیری نداشتم و بعد از مصرفش به وزن ایده آل خودم برگشتم حتی کلی هم بهم انرژی میداد و هیچ عوارضی هم ازش ندیدم منم قبل خریدش خیلیا میگفتن فلان میکنه و بهمان میکنه ولی هیچ بلایی سرم نیومد و خیلیم راضی بودم، اطرافیانم هم بشدت از مصرفش راضین(الان بعد از یکی دو سال هنوز ک هنوزه از وزن خودم تکون نخوردم و وزنم ببشتر شه کمتر نمیشه). ولی خب مجبور نیستی ک مصرف کنی من تضمینی نمیکنم فقط گفتم ک بر اساس تجربم مشکلی پیش نیومده، اگرم حوصله و پولشو داری میتونی بری دکتر تغذیه

راستشو بخوای من هم خودم یه دوره مصرف کردم هم خواهرم چن دوره مصرف کرده، تموم اطرافیانم هم دارن مصرف م ...

ممنونم ازشما بازم شما که راهنمایی کردید⚘

منم لاغرم مث تو  فهمیدی به مام بگو من سه تا تئوری دارم: ۱. زیاد حرص می‌خورم واسه اونه ۲. بع ...

سلام امیر جان خوبی 

حالا حالا ها که دهرم میگردم ببینم  چاره ای پیدا میشه😂