دزدیده چون جان می روی اندر میان جان من/سرو خرامان منی ای رونق بستان من/چون می روی بیمن مرو ای جان جان بیتن مرو/وز چشم من بیرون مشو ای شعله تابان من/هفت آسمان را بردرم وز هفت دریا بگذرم/چون دلبرانه بنگری در جان سرگردان من
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
هنوز شروع نشده ولی امروز سنجش تاییدیه تحصیلی گرفت امروز
اون چیه
دزدیده چون جان می روی اندر میان جان من/سرو خرامان منی ای رونق بستان من/چون می روی بیمن مرو ای جان جان بیتن مرو/وز چشم من بیرون مشو ای شعله تابان من/هفت آسمان را بردرم وز هفت دریا بگذرم/چون دلبرانه بنگری در جان سرگردان من
فردا پس فردا مننمیدونم چطور باید تایید سوابق بزنم اجباری هم هست هرچی میرم تو سایت سنجش او گزین ...
الان نباید کاری کنم برا کارای ثبتنام؟؟
این تایید چیه
فکر کنم برای پشت کنکوری است و اونایی که دنبال ترمیمن میری سایت سنجش تو پروفایلت قسمت آزمون سراسری اطلاعاتت رو تایید میکنید اگه غلط بود ویرایش پنجاه تومن هم پول میدی آخر سر یه کد برات پیامک میشه و پی دی آف چاپ میکنی