2777
2789
عنوان

ینی منم میتونم :)))))؟؟

138 بازدید | 22 پست

الان وضعم خوب نیس 

پدرم باعث شده هممون روانی شیم 

میخام درس بخونم اما حالم بد میشه 

میخام ازینجا برم دانشگاه حداقل راه بیشتری برام باز شه

میتونمممم؟ میتونم زندگی قشنگی بسازم ینی

یا مث ملکه راه برو یا جوری راه برو ک انگار برات مهم نیس ملکه کیه!

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

چون بیشتر از چیزی ک فک کنی افسرده ام 

منم از تو افسرده ترم

ولی همیشه بدون حتی روزی یک دیقه برا چیزی که میخوای تایم بذاری نتیجشو میبینی به مرور زمان 

یکی باید خودمو جمع کنه خواهر:))) 

منم از تو افسرده ترم ولی همیشه بدون حتی روزی یک دیقه برا چیزی که میخوای تایم بذاری نتیجشو میبینی به ...

درک میکنم عزیزم ولی من خیلی فراتر از افسردگیه توهم میزنم حتی و چیزایی ک بهتره نگم 

امیدوارم بتونم :)

چون بیشتر از چیزی ک فک کنی افسرده ام 

من تونستم توهم میتونی . فقط یکم سخته .مهم اینه جا نزنی . شاید اون لحظه که جا بزنی یه قدم جلوترش موفقیت باشه . پس قوی باش پررو باش . هرچیزی که تو  ایندت واسه خودت تجسم میکنی رو به کسی نگو 

فقط از خدا کمک بخواه اون حامی و کمک کننده خوبیه 

همه دنیام ،همه سرمایه زندگیم بچه هامن . باهاشون بزرگ شدم مادرشدم .اصلن زندگی من از وقتیکه طعم مادری رو چشیدم شروع شد و اونوقت بود که انگار خدا منو دید و بهم همه چی داد . دستهای کوچولویی که هرروز لمست میکنه بغلت میکنه و بوست میکنه ‌.تمام تلاشمو میکنم تا آینده درخشانی براتون بسازم فسقلی های من . از خدا میخوام این حس ناب و به همه چشم انتظارهای نینی سایت ببخشه و خدا دل همه رو شاد کنه آمین یا رب العالمین 

کاش اینجوری بود که تو میگی ولی شرایطشو ندارم اصلا  تو هنوز اول راهی همه تلاشتو بکن به اون چیزی ...

انسانی 

داری سختش میکنی برا خودت فک کردی شرایط من خوبه؟