2777
2789

بچه ها بعد ظهر ب رلم زنگ زدم تازع  آشنا شدیم دو روزه صب باهم حرف زدیم گفتم بعد ظهر زنگ میزنم زنگ زدم سرکار بود گفت نمیتونم حرف بزنم گفتم کی وقت داری (کار مهمی باهاش دارم)گف تو هر وقت بتونی گفتم من فعلا هستم میتونم جواب بدم فقط قبلش پیام بده بیام تل منتظرم گفت باشه حدود شیش و نیم بود تا الان منتظرم پیام نداد !!

نمیدونم الان چیکار کنم  ؟؟!

خونوادم در جریان نیستن یهو پیام نده  و حواسم نباشه ببینن

حس میکنم میپیچونه 

پیام بدم ؟!!!!

نی نی سایتی عزیز اگه با موضوع تاپیکم مخالفی لطفا پست نزار و رد شو و اگه با نظراتم مخالفی ریپ نزن و دعوا را ننداز ممنون

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زنگ بزن اگ کار واجب داری

یکم دو دلم نمیخوام خودمو سبک کنم حس میکنم اگه دوباره پیام بدم سبک میشم ؟!!!

نی نی سایتی عزیز اگه با موضوع تاپیکم مخالفی لطفا پست نزار و رد شو و اگه با نظراتم مخالفی ریپ نزن و دعوا را ننداز ممنون
آره عزیزم بهش پی ام نده دیگه  خودش زود میاد گل قشنگم

واقعا بهم برخورد مثلا قول داده بود گفتمم منتظرشم!!!

یکم دو دلم نمیخوام خودمو سبک کنم حس میکنم اگه دوباره پیام بدم سبک میشم ؟!!!

خیلی کارت واجبه بزنگ نهایت دیگه از این ب بعد زنک نمیزنی اگ سرد برخورد کرد

لطفا سر به سرم نذارید من لوسم😢😔🥺
اومد عزیزم؟:)

نه تازع آشنا شدیم خوب نمیشناسمش خواستم بیشتر حرف بزنیم میدونم سرش شلوغه کار داره ولی ..

منم عصابم خورد شد بهش پیام دادم ک من الان میتونم حرف بزنم من هنوز تورو خوب نمیشناسم ینی حق ندارم بدونم طرف مقابلم کیه بعدش نوشتم گفتم شاید پشیمون شدی مزاحمت نشم ی وقت جوابمو نداد بعدش نگا کردم ن تل ن روبیکا آنلاین نشده بود 

فردا ببینم چی میگه !!!!