2777
2789
عنوان

چجوری بهش بگم ک من قصدم ازدواجه؟!

229 بازدید | 17 پست

فکر کنین با یکی در ارتباطین 

چجوری بهش میگید ک شما قصدتون ازدواجه و خیلی زود تکلیفتونو از این رابطه معلوم کنه

جوری ک غرورتونم نشکنهِ .. 

آن‌ نهِ🧷🤍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بگو من دنبال رابطه های بی هدف و یکی دوروزه  نیستم و دوسدارم اگه تو رابطه هستم ، رابطم هدف دار باشه 

شاید با این حرف اونم بگه که هدفش از رابطه با تو چیه..

هرچند که بعضیا هم ازین استفاده میکنن و به دروغ میگن قصد ازدواج دارن و بعد یمدت هم ول میکنن میرن :/

بهش بگو من از هر چیز بی هدفی بدم میاد 

چ کم کم سر حرف و باز کن ک من دلم میخواد آینده مشترکی با تو داشته باشم و دوست دارم کنارت باشم 

چون هرچیزی ک بی هدف پیش بره تهش نابودیه

چند روز پیش ب پسری ک باهاش حرف میزدم گفتم ب هر چی فک می‌کنی ب ازدواج با من فکر نکن 

اونم رفت چون از رابطه بی هدف خوشش نمیومد 

من رویایی دارم رویای یک رقص بی وقفه از شادی 🤍🌱🕊️

ولا من هرکی اومد تو زندگیم ازدواجی نبود. همشون دنبال بهانه وسختگیر  تو ازدواج اصلا جدی نبودن

ولا خریته بخای به پسر بگی تکلیفو روشن کن چون میگ قصد ازدواج ندارن میگن دوسداری برو دوسداری بمون 

ولا من هرکی اومد تو زندگیم ازدواجی نبود. همشون دنبال بهانه وسختگیر  تو ازدواج اصلا جدی نبودن و ...

برعکس من هرکس میاد ازدواجی و کن فراری 

ب نظرم از اول تکلیف مشخص بشه بهتره تا بازیچه باشی 

من رویایی دارم رویای یک رقص بی وقفه از شادی 🤍🌱🕊️

خیلی راحت بگو من اهل رابطه هایی که قصدشون وقت گذرونی و سرگرمیه نیستم اهل  رابطه جدی با تعهدم و پیداکردن شناخت بیشتر روی همدیگه واسه آینده

ما باید یاد بگیریم مثل خود پسرا حرفامونو رک بزنیم

دیگه دوره بشینم اون پیشنهاد بده گذشته

تازه اگه ادم حسابی باشه باد خوششم بیاد از طرز فکرت که اهل تعهدی و دنبال هَوَل بازی و علافی و الواتی نیستی

آجی حالم بده شاید بخندی ب حالم ولی شما به فا.ل اعتقاد دارین؟!

خودم میگیرم

پیج دارم

درمانگرریکی هم هستم

ولی بااینکه میگیرم همیشه میگم معمولن هشناد درصدش درست درمیاد واگرم صددرصد باشه هرکسی قدرت اینو داره با تغییر مسیر فکری خودش فا.ل بدش رو تغییر بده