2777
2789
عنوان

اعتماد زن وشوهرنسبت به هم😊

1295 بازدید | 45 پست

لطفا جواب بدین

میخام ببینم فقط من اینطورشدم؟🙇

تعداد رای : 76
نظرسنجی
خیییییلی خیلی خیلی اعتماددارم (که نایابه!😂)
41
53%
اعتمادندارم ودلیلش اینه که قبل ازازدواج باهم دوست بودیم!
0
0%
بعضی وقتااعتمادم ازبین میره
29
38%
چون بهم خیانت کرده بهش اعتمادندارم!
5
6%
اصلااعتمادندارم ( تاحدی ک؛ مطمینم یه غلطی داره میکنه)
1
1%
خداشکرت ک تو خدای بعید هایی 😍

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

منم شرکت کردم

خودتم بوگو یگانه جون کدوم گزینه. 😌

عزيزان❤اگه ممکنه لطفا برامون يه دونه صلوات بفرستين که هرچه زودتر بتونيم خونه بخريم🙏😍ممنون دوستاي مهربونم❤😍                                                                                          یبار مهمون داشتیم. سر سفره بابام اومد سالاد تعارف کنه. گفت :بفرمایید  کالاد ساهو 😐        ما😳      کالاد ساهو😎       بابام😨     من 😁          آخرشم يکي زد پس کله ي من،  رفت بيرون🤣🤣                                                                                           ❤ خداي من، چقد دلم يه خونه ي نقلي ميخواد که مال خودمون باشه،کمکمون کن،دستمونو بگير.ازت ممنونم که هميشه هوامونو داري.دوستت دارم خداي مهربونم❤

خیلی خوبه که خیلیا به همسرشون اعتماد دارن...آفرین

میپرسیم چطور سکوت کردند تا کربلا رخ داد ؟ چرا هیچ کس کمکی نکرد و مرگ بر یزید . آیندگان نیز خواهند پرسید(تصاویر یمن را دیدند😔) چطور سکوت کردند تا کربلای یمن رخ داد؟ چرا هیچ کس کمکی نکرد و مرگ بر آمریکا____________ ساسان سروش
من اعتماد ندارم ولي نه خيانت كرده نه حالش رو داره به نظرم فقط اطميناني در كارِ نيست! جالبه كه اونم ...

سخت نیس زندگی بدون اعتماد دوستم؟ 

من باوجود مشکلات بسیار تو روابطم با همسرم 

تو دومورد عالی هستیم 

یکی روابط.... 

یکیم همین قضیه اعتماد... وگرنه کلی چاله چوله داره زندگیم.... 😔

عزيزان❤اگه ممکنه لطفا برامون يه دونه صلوات بفرستين که هرچه زودتر بتونيم خونه بخريم🙏😍ممنون دوستاي مهربونم❤😍                                                                                          یبار مهمون داشتیم. سر سفره بابام اومد سالاد تعارف کنه. گفت :بفرمایید  کالاد ساهو 😐        ما😳      کالاد ساهو😎       بابام😨     من 😁          آخرشم يکي زد پس کله ي من،  رفت بيرون🤣🤣                                                                                           ❤ خداي من، چقد دلم يه خونه ي نقلي ميخواد که مال خودمون باشه،کمکمون کن،دستمونو بگير.ازت ممنونم که هميشه هوامونو داري.دوستت دارم خداي مهربونم❤

به نظرم ادمیزاد هست هر لحظه ممکنه پاش بلغزه.بنابرلین نباید به کسی اطمینان کامل داشت

خدای من همان خدای حیوانات است‌.ای انسان ! از ظلم هایی که به من میکنی پیش همان خدایی شکایت میبرم که تو آرزوهایت را پیشش میبری

اعتماد ندارم ولی بی اعتمادیم به خاطر هیچکدوم از دلایل بالا نیس۰ 

یا رادَّ ما قَدْ فاتَ : عمر های به سر آمده، روزهای گذشته، خون‌های ریخته، عشق‌های گم شده، آبروهای رفته، بغض‌های شکسته، اشک‌های چکیده، و آب‌های از جوی رفته را تو باز می‌گردانی ای باز گرداننده‌ی از دست رفته‌ ها!
من نمیدونم چرا هیچکدوم از گزینه ها نیستم 😑

نظرسنجیه خوبیه که دوست من

گزینه هاشم بنظرم خوبه

یکم بیشتر فک کن ببین چیزی یادت نمیاد. 🙄