2777
2789
واسه کسی که تومجردی همش عشق و حال می‌کنه هیچ کمبودی ندارع شاید ازدواج خوب نباشه ولی واسه خیلیا که هی ...

من هیچ دلخوشی تو خونه بابام ندارم 

فقط روزام رو میگذرونم همین

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینجا نی نی سایته،یا باید فقط از بدی های ازدواج بگی،یا اگر‌ از خوبیاش گفتی محکوم میشی به زن ستیزی! کلا از نظر اینجایی ها دیو ترین و پست ترین زنها،توی رابطه زنو شوهری یه پیشی ملوس و بی نهایت مظلومن!

حالا اگر پسر خودشونو یه روزی زن بدن،کلا از این رو به اون رو میشن و دیگه زنها مظلوم نخواهند بود

اللهم عجل لولیک الفرج.مرگ بر اسرائیل تا قیامت✊ جانم فدای ایرانم❤❤❤ 

به نظر من وقتی پسر باوجدان٫ متعهد نه به معنای مذهبی٫ مستقل مالی از خانواده ٫ فرهنگ و اعتقادات مشترک٫ فاصله سنی کم ٫ رفتار درست با حفظ فاصله متعادل از دو تا خانواده داشته باشه ٫ حد و حدود و حریم و احترام و ملاحظه با زن ش و خانواده همسرش داشته باشه کمی هم رمانتیک بازی بلد باشه ازدواج موفق خواهد بود