ی مشکل خیلی بزرگ و حل نشدنی دارم که فقط با دعا حل میشه کارم دعا نویس خوب سراغ ندارید یا یک آیه قرآنی که بتونه زبان بند باشه و طرف رو رام کنه توروخدا قضاوت نکنید و اگر میتونید خواهرانه کمکم کنید
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
خواهش میکنم ازت پیش دعانویس نرو شاید برای اون مورد بخصوص جواب بگیری ولی بعد زندگیت دچار مشکل میشه لطفا فقط از خدا کمک بخواه بعد از نماز برو سجده دعا کن به امام جواد علیه السلام متوسل شو از امروز تا ۱۸ خرداد که شهادتشونه ۴۰ روز میشه که هرروز ۱۰۰ مرتبه ذکر یا جواد الائمه ادرکنی رو بگو و بهشون توسل کن ان شاءالله درست میشه
♥️امروز ۲۲ اردیبهشته و من جواب آزمایشم رو گرفتم و فهمیدم یه نی نی تو دلم دارم✨️💖من کی انقدر بزرگ شدم؟!🤍امروز ۹ خرداده ومن برای اولین بار صدای قلبشو شنیدم😇
دعانویس از شما اسم و اسم مادر میخواد با دادن این دو اسم،شما مجوز ورود اجنه به زندگیتون رو میدین
ازار و اذیت هاشون،بستگی ها،بیماری و هزار و یک مشکل
نکنین این کارو
♥️امروز ۲۲ اردیبهشته و من جواب آزمایشم رو گرفتم و فهمیدم یه نی نی تو دلم دارم✨️💖من کی انقدر بزرگ شدم؟!🤍امروز ۹ خرداده ومن برای اولین بار صدای قلبشو شنیدم😇