2777
2789

میشه اگر از دکترتو راضی بودید اسمشو بگید برای سز اختیاری؟ 

بعد اینکه از اول باید تحت نظر همون دکتری باشی که برای سزارین میاد؟ 

خواهش میکنم بلاک و ریپورت بلاگر های دوزاری و بی هنر رو از همین الان شروع کنید تا مثل علف هرز هرروز بیشتر نشن

من سر بچه اولم پیش دکتر پاک نیت زایمان اورژانسی داشتم خوب بود

برای دومی چون میخوام مینی ابدو هم کنم دکترمو عوض کردم میذم پیش دکتر شهره بهروزی ،خیلی ازش تعریف میکنن خودمم از ۳ ماهگی زیر نظرش هستم و راضیم دو هفته دیگم زایمانمه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من سر بچه اولم پیش دکتر پاک نیت زایمان اورژانسی داشتم خوب بود برای دومی چون میخوام مینی ابدو هم کنم ...

ممنونم

فقط دکترت از اول تا زایمان باید یکی باشه؟ 

خواهش میکنم بلاک و ریپورت بلاگر های دوزاری و بی هنر رو از همین الان شروع کنید تا مثل علف هرز هرروز بیشتر نشن

ممنونم فقط دکترت از اول تا زایمان باید یکی باشه؟ 

نه نیازی نیست

سر دخترم ک لحظه زایمان دکترم عوض شد چون میخواستم طبیعی زایمان کنم،یهویی سزارین شدم

ولی سر دومی خواستم از اول پیش یکی‌برم،همه چیمو باهاش هماهنگ کنم استرس نگیرم 

نه نیازی نیست سر دخترم ک لحظه زایمان دکترم عوض شد چون میخواستم طبیعی زایمان کنم،یهویی سزارین شدم و ...

لطف کردین عزیزم

من خواهرم پیش دکتر خلج زایمان داشت مشاوره هاش هم با پزشک از ماوراطب می گرفت

ممنونم💕

دکتر فاطمه صفوی 

امام خمینی هستن من برای لابیا رفتم خیلی خوب بود واقعا 

تو که باشی پیش من خنده به دردا میزنم حتی اون لحظه که از شکنجه ها جون میکَنم تو دلیلِ سبزِ ریشه امی تو خاک این کویرچرا خم شه قامتم، زرد بشه روح و تنم؟که جواب موندنم، اَرّه سر ساق شداگه فردایی باشه من با تو می سازمبرد من وقتیه که به تو می بازم توی این روزای شوم، شده کل آرزومروز آزادی بیاد حبس بشم تو بغلت بین دستات برسم به اوج پروازمبا لبات فاتحه ی هر غمیو می خونم من به آرامش وحشی چشات مدیونمیه پناهنده ی ترسیده ی تنهام اماپشت مرز تن تو تا به ابد می مونم منو از این غم جاودانه آزاد کن