سلام دوستان .قصدم از این تاپیک کمک ب دوستانی هست ک در حال اقدامن امیدوارم مفید واقع بشه و تاپیک رو ب عزیزانی ک لازم دارن هم معرفی کنید.طولانیه حوصله کنید بخونید . .
خب من چندین ساله ک تنبلی تخمدان دارم چند وقتی ی بار میرفتم سونو اکثر دکترا هم میگفتن جلوگیری نکن وقتی ازدواج کردی احتمال ناباروری هست .کم کاری تیرویید هم داشتم و پرولاکتینم در نوسان بود و ی فیبروم ۳ سانتی و زخم دهانه رحم هم داشتم .
وقتی ازدواج کردم ب حرف دکتر گوش ندادم و با روش طبیعی جلوگیری کردم .بعد از روش طبیعی ۸ ماه هم قرص روکین خوردم .
خلاصه اینکه تصمیم ب بارداری گرفتم.تصمیم گرفتم ی رژیم غذایی بگیرم بعد اقدام کنم و این کار و کردم .
یک ماه قبل اقدام پودر جنسینگ قرمز و با هل و زنجبیل و میخک مخلوط کردم و قاطی یک کیلو عسل کردم صب ب صب خودم و همسرم ی قاشق میخوردیم .همچنین روزی ۷ عدد بادام درختی ۴ عدد گردم ۸ عدد پسته ۳ تا انجی و دوتا خرما هم مصرف کردم .ولی هیچ چیو تو غذاهامون حذف نکردیم مث دوغ و ماست و شیر و ...ک پای ثابت سفرمون بود .
علاوه بر این ها یک ماه قبل اقدام شروع کردم ب خوردن مکمل فرتیلید ک مخصوص خانم هاست و همسرم مکمل اکتی من ک مخصوص اقایونه
الان بقیشم میذارم