2777
2789

دوستان اگر هستید اعلام کنید تا مطالبی ک فکر میکنم ب درد خیلی ها بخوره رو بذارم  تاپیک رو ب دوستانتون معرفی کنید 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سلام دوستان .قصدم از این تاپیک کمک ب دوستانی هست ک در حال اقدامن امیدوارم مفید واقع بشه و تاپیک رو ب عزیزانی ک لازم دارن هم معرفی کنید.طولانیه حوصله کنید بخونید . .
خب من چندین ساله ک تنبلی تخمدان دارم چند وقتی ی بار میرفتم سونو اکثر دکترا هم میگفتن جلوگیری نکن وقتی ازدواج کردی احتمال ناباروری هست .کم کاری تیرویید هم داشتم و پرولاکتینم در نوسان بود و ی فیبروم ۳ سانتی و زخم دهانه رحم هم داشتم .
وقتی ازدواج کردم ب حرف دکتر گوش ندادم و با روش طبیعی جلوگیری کردم .بعد از روش طبیعی ۸ ماه هم قرص روکین خوردم .
خلاصه اینکه تصمیم ب بارداری گرفتم.تصمیم گرفتم ی رژیم غذایی بگیرم بعد اقدام کنم و این کار و کردم .
یک ماه قبل اقدام پودر جنسینگ قرمز و با هل و زنجبیل و میخک مخلوط کردم و قاطی یک کیلو عسل کردم صب ب صب خودم و همسرم ی قاشق میخوردیم .همچنین روزی ۷ عدد بادام درختی ۴ عدد گردم ۸ عدد پسته ۳ تا انجی  و دوتا خرما هم مصرف کردم .ولی هیچ چیو تو غذاهامون حذف نکردیم مث دوغ و ماست و شیر و ...ک پای ثابت سفرمون بود .
علاوه بر این ها یک ماه قبل اقدام شروع کردم ب خوردن مکمل فرتیلید ک مخصوص خانم هاست و همسرم مکمل اکتی من ک مخصوص اقایونه 

الان بقیشم میذارم

وقتی پریود شدم دیگه خوردن روکین و قط کردم ولی همچنان جلوگیری میکردم تا روز ۱۴ پریود ک اقدام کردم رو روز ۱۵ هم اقدام کردم .همین دوبار .بعدش دوباره جلوگیری کردم همون ماهم باردار شدم.
پوزیشن اقدام عمیق و تخلیه  نزدیک ب دهانه رحم بود .بعد از اقدام نیم ساعت پاهامو بالا گرفتم(هیچ مدرک علمی وجود نداره ک پاهارو بالا بگیری شانس بیشتری داری ولی ب هر حال من گرفتم)
  ۸ روز بعدشم بی بی چکام مثبت میشدن

و این نکته رو هم بگم ک قبل از اقدام دوباره ازمایش تیرویید دادم و قرصشو استفاده کردم برا زخمم رفتم دکتر ک دکتر گفت زخم مهم نیست و جلوی بارداری و نمیگیره بعدا فریزش میکنی .چکاب کلی خون هم دادم .اگر شما هم در حال اقدامید حتما از تیرویید غلظت خون و عفونت خودتون رو چک کنید