2777
2789
عنوان

گم شدگان نی نی سایت

| مشاهده متن کامل بحث + 4718 بازدید | 219 پست
من دلم مامان نیکی جون و لیلا مامان سه پسر رو می خواد 😢 همیشه برام سواله یکی مثل مامان نیکی جون ...

مامان نیکی جون که همسرش دامپزشک بووود؟؟؟امضاش هم درمورد حیوانات بود؟؟؟

اره لیلاهم نیستش؟؟؟مامان بردی ومانی

کاش بیان

سلامتی،ارامش وخانواده ام🙇🙇🙇🙇🙇
مامان نیکی جون که همسرش دامپزشک بووود؟؟؟امضاش هم درمورد حیوانات بود؟؟؟ اره لیلاهم نیستش؟؟؟مامان برد ...

شغل همسرش رو نمی دونم و امضاش رو هم یادم نیست ‌، یزدی بود خیلی شووووخ بود عاالی بود 😆

لیلا هم پارسال بچه سومش به دنیا اومد اسم پسر سومش رو هم تو امضاش گذاشته بود الآن فراموش کردم ، واای من عاشق بردیا بودم می مردم واسش خیلی دلم می خواد بدونم الآن بردیا چیکار میکنه با داداش کوچولوش 💗😀

یا رَب نظر تو برنگردد ...

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

شغل همسرش رو نمی دونم و امضاش رو هم یادم نیست ‌، یزدی بود خیلی شووووخ بود عاالی بود 😆 لیلا هم ...

عه نه اون مامان نیکی که من گفتم قدیمی تره .یادم اوندشماکی رو میگی.اره یزدی بود .خیلی وقته نیستش.پایه ثابت تاپیکهابود.چجورترک کرد؟😩

سلامتی،ارامش وخانواده ام🙇🙇🙇🙇🙇

دخترکوهستان یه هفته پیش تاپیک زد. چیزی ار عاشقی ک نگفت ولی یه مسافرت خارج کشور داشت ک مجردی رفته بود.  

ذرت و گلهای زندگی روهم دیدم

موهاش دریا بود دنیامو زیبا کرد* فهمید دیوونم موهاشو کوتاه کرد