2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سنجش انجام دادم 

برا مدرسه چندجا رفتم پرسیدم ولی هنوز تصمیم نگرفتم 

دختر من ضریب هوشیش بالاست میخوام مدرسه ای بره که استعدادش دیده بشه خیلی فکرم درگیره

از سرزنش دوست تا مضحکه دشمن /تاوان تو را می‌دهم هر روز/ آرزوهام همیشه آرزو موندن

سنجش  بردم،واکسن نزدم تا پیش دبستانی تعطیل بشه بعد،مدرسه هم دولتی میبرم ولی ثبت نام نکردن گفتن ...

مدرسه های دولتی خیلی شلوغ نیست؟ ۲روزه دارم نظرات مادرا رو توی مدارس مختلف میخونم یکی میگه بده یکی میگه خوبه غیر انتفاعی خیلی هزینش بالاس امسال گفت ۶۰

حالا چرا برای پیش دبستانی انقدر خوشحالی؟ من اصلا پیش دبستانی نفرستادم

پسرم حیلی شلوغه میگم بره و انرژیش تخلیه بشه 

بعدم حودم عاشق درس و مدرسه بودم حس میکنم خودم دوباره دارم میرم

چرا نبردیش مشکل ساز نمیشه بعدا

دیگه نوری نیس تو این شبام💔🖤

مدرسه های دولتی خیلی شلوغ نیست؟ ۲روزه دارم نظرات مادرا رو توی مدارس مختلف میخونم یکی میگه بده یکی می ...

من هم معلم غیرانتفایی بودم هم دولتی ،و با اطمینان میگم مدرسه فقط تا یه جایی مهم هست،همه چیز بستگی به تلاش خود بچه داره،این مدرسه که میخوام دخترم ببرم،خودم در واحد پسرانه اش دارم درس میدم،دولتی هم هست

ای پرچمت ما را کفن، وطن!🇵🇸❤️🇮🇷

برای چه شهری؟ من تهرانم منطقه ۱۴ امروز رفتم پرسیدم گفت ۳۵تومن پارسال بود امسال نزدیک ۶۰تومن

۶۰ میلیون

چرا میخای انقد هزینه کنی؟؟

توهمین مدارس دولتی ام کلی تیزهوش هست ک تو غیر انتفاعی شاید نباشه یا کمتر باشه

دیگه نوری نیس تو این شبام💔🖤