2777
2789
عنوان

اشنای من...من غریبم بی تو..

208 بازدید | 11 پست

هفته هایی که میگذرن و نیستی خیلی طولانین...کاش صفحه های دفتر مشق دبیرستانتو دیروز نمیخوندم...یعنی همشو برای من نوشته بودی ؟برکه ی عشقت من بودم...هیچوقت نمیبخشمت ...هیچوقت...تو فقط میخواستی بیای دنبالم بریم بستنی بخوریم نه اینکه بزنی خودتو از بین ببری..نامرد ما حتی تالار عروسیمونم انتخاب نکرده بودیم...مقاله علمیت چی پس؟ دانشگاهت ؟ دوستات؟من چی پس؟ چرا هیچکس ارومم نمیکنه ؟؟؟خیلی بی انصافی...اینا رو اینجا مینویسم تا همه بفهمن بی انصاف ترین نامزد و همسر تو دنیا خودت بودی...چرا باید انقدر اشک بریزم بخاطرت ؟؟یه روزی دوباره میبینمت دیگه..ازت نمیگذرم...تو قول دادی کنارم بمونی و ایندمونو بسازیم با همون پول کم...اما رفتیو ایندمو سیاه کردی حسام...

برای شادی روحش صلوات بفرستید....اون نامرد بود و خدایی که اونو ازم گرفت نامرد تر...

من اشرف مشغولاتم، همیشه مشغولم.

🥲🥺

خدایا بابت تمام نعمت هایی که بهم دادی شکرت ، بابت سلامتی ،عشق، پدر ، مادر ، خواهر ، همسری خوب ، سلامتی عزیزانم ، لبخند عزیزانم ، ثروت ، حال خوبمون ، درکنار هم بودنمون ، رزق و روزای فراوانی که بهمون دادی،پیشرفتمون و ............................ شکرت  ( کتاب معجزه شکر گذاری رو بخونید حتما زندگیتون متحول میشه)

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خوبه حواقل خاطرات خوبی ازش واست مونده حیف ی خاطره ی خوش از عشقم ندارم و بعد مرگش فقط میتونم خداروشکر کنم

مامان: بله.....!میدونستی عشق یه مرد مال زنه؟!خب اونوقت اون زن از نظر تو کیه؟مامانم، عشق من مال توئه😍🌱🌻واینگونه من مردم واست💫🧿 پسررررم🧿💫
خوبه حواقل خاطرات خوبی ازش واست مونده حیف ی خاطره ی خوش از عشقم ندارم و بعد مرگش فقط میتونم خداروشکر ...

خاطرات خوبشه که داره منو میکشه...

من اشرف مشغولاتم، همیشه مشغولم.

خدای من نامرده..خودش از دلم خبر داشت...

منم پدرم رو دوست داشتم پس چرا زنده نموند؟

نمیتونم یقه خدا رو بگیرم بیخیال

شاید از نظر تو اون تا آخر عمر خوب بود و بیماری 

اما قطعا چیزی هست که تو نمیدونی

میشه یه دونه صلوات برام بفرستی؟🥹دین اسلام کامل ترین دین است اما انسان ها کامل نیستند❤️