2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وقتی رو قسمت ورود به سایت اموزش پرورش و مشاهده سوابق تحصیلی کلیک کردید باید ۴ مرحله و چک کنید و پیش برید ۵۰ تومن هم باید پرداخت کنید بعد که همه ی مراحل به درستی پیش رفت براتون کد رهگیری فرستاده میشه تو یه پیامک 

اگر به هر دلیلی گذر وازتون رو ندارید 

حالا یا فراموش کردید یا کافی نت ثبت نام کردید و کافی نت در اختیارتون نزاشته پایین صفحه رو قسمت فراموشی گذرواژ؛ه کلیک کنید یه کد تایید میاد به شمارتون 

و ازتون میخواد گذر واژه جدید وارد کنید 

گذرواژه جدید باید ترکیبی از عدد و حروف بزرگ و کوچک   باشه باید مابینش از علامتهایی مثل علامت سوال علامت تعجب  @ و این قبیل چیزها بنویسید 

حتما گذر واژه رو یه جا یاداشت کنید تا برای وارد شدن به سایت تو سری های بعدی دچار مشکل نشید 

وقتی رو قسمت ورود به سایت اموزش پرورش و مشاهده سوابق تحصیلی کلیک کردید باید ۴ مرحله و چک کنید و پیش ...

سلام عزیزم من ۵۰تومنو پرداخت کردم فقط آدرس مدرسه قبلیم تو اطلاعاته بنظرت تایید رو بزنم یا برم مدرسه جدید بگم؟

این کاربر وجود خارجی ندارد.(این اکانت چند کاربره است دوستان)
سلام عزیزم من ۵۰تومنو پرداخت کردم فقط آدرس مدرسه قبلیم تو اطلاعاته بنظرت تایید رو بزنم یا برم مدرسه ...

نمیتونید با مدرستون تماس بگیرید ؟

یا  برای اطمینان خاطر میخواید با این شماره ها تماس بگیرید خیلی بهتر ازمن میتونن راهنماییتون کنن 

اره مال منم یکسال عقب نشون میده فارغ التحصیلی رو باید اصلاحش کنیم؟

من تو خیلی کانالها دیدم که بچه ها گفتن برای ما هم همین شرابط رو داشته و بدون اصلاح تایید کردیم سوابق رو ولی من ریسک نکردم از مدیر مدرسه پرسیدم گفتن امروز بهت جواب میدم و الان منتظر جوابشون هستم