2777
2789
عنوان

بی بی چک مثبت😩😩😩😩

| مشاهده متن کامل بحث + 519 بازدید | 53 پست
مبارکه.منم ۸سال حامله نشدم دومی رو،دوره پاکسازی بدن گرفتم ۴۰روزم تموم نشده بود،بی بی م مثبت شد

دورشوجایی رفتن بهتون گفتن یاخودتون همینطوری انجام دادین؟

گفت هر کسی رو تـوی قبــر خودش میذارن عیسی بـه دیــن خود، موسی بـه دیــن خود به ما چه ربطی داره بقیـه تـو جامعه چیــکار میکنن اما نشنیده بـود از پیامبر اسلام که : یـک فـرد گنهکار، در میـان مردم هماننــد کسی است که با جمعی سوار کشتــی شود و به هنــگامی که در وسط دریــا قرار گیـرد تبــری برداشته به سوراخ کــردن موضعی که در آن نشسته است بپردازد و هرگاه به او اعتـراض کننــد در جواب بگویــد من در سهم خود تصــرف میکنــم ! اگر دیــگران او را از ایــن عمل خطرناک بازندارنــد، طولی نمیکشد که آب دریــا به داخل کشتـی نفوذ کــرده و یکباره همه ساکنان کشتــی را به همراه کشتــی در دریا غرق می کنــد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

😭😭😭

گریه نکن دیگه ... ایشالله یه نینی سالم و خوشگل به دنیا میاری ... ایشالله صدای خنده هات بپیچه تو خونه همیشه

دختر خوشگلم ایشالله تا سال 1405 بیای بغلم ... بگو امین لطفا...فروش شلوار راحتی https://www.ninisite.com/discussion/topic/13554898/%d8%b4%d9%84%d9%88%d8%a7%d8%b1-%d8%b1%d8%a7%d8%ad%d8%aa%db%8c

عزیزم الان که خوشحالی برام دعا کن منم این لحظه رو تجربه کنم 🥺🥺

"قوی ترین دارو همین قرص بودن دلمون به خداست🙂💙"  آگاه باشید که تنها با یاد خدا دلها آرام میگیرند"💙به آسمان خیره شده ام و منتظر معجزه ام 🙂.خدایا به من هم فرزندی سالم و صالح عطا کن الهی آمین😊🌸."خدایا من زمزمه میکنم نامت را و تو آرام کن قلبم را💙🌸"

گریه نکن دیگه ... ایشالله یه نینی سالم و خوشگل به دنیا میاری ... ایشالله صدای خنده هات بپیچه تو خونه ...

ممنونم عزیزم😍مرسی از دعای قشنگت

بعداز ۸سال واقعا معجزه شده 😩

عزیزم الان که خوشحالی برام دعا کن منم این لحظه رو تجربه کنم 🥺🥺

فداتشم از ته قلبم واسه همه میخوام 

منم ۸سال سختی درد ناراحتی غصه گریه دارو درمان هرراهی رفتم 

فداتشم از ته قلبم واسه همه میخوام  منم ۸سال سختی درد ناراحتی غصه گریه دارو درمان هرراهی رفتم&n ...

منم ۶سال دوا دکتر هیچی به هیچی نشد .

۴ماه پیش طبیعی حامله شدم به دلم افتاد قبل موعد تست زدم مثبت شد😭😭😭😭😭😭ولی ۱۲ هفته افتادم به خونریزی سقط شد و کورتاژ کردم 🥺🥺🥺😭😭😭😭.

ایییی خدااا

"قوی ترین دارو همین قرص بودن دلمون به خداست🙂💙"  آگاه باشید که تنها با یاد خدا دلها آرام میگیرند"💙به آسمان خیره شده ام و منتظر معجزه ام 🙂.خدایا به من هم فرزندی سالم و صالح عطا کن الهی آمین😊🌸."خدایا من زمزمه میکنم نامت را و تو آرام کن قلبم را💙🌸"

دورشوجایی رفتن بهتون گفتن یاخودتون همینطوری انجام دادین؟

من تمااام راههارو رفته بودم همه چی سالم.به خودم گفتم بااید مشکلمو پیدا کنم دکترا که دلسردم میکنن.همین طور تو نت سرچ میکردم با غذادرمانی و پاکسازی بدن آشنا شدم مطالب و جمع اوری کردم ،یادداشت بردای کردم اینور اونور. فهمیدم من سردی رحم دارم خلاصه دوره رو طی کردم ، باردار شدم

آسایش دوگیتی تفسیر این دوحرف است بادوستان مروت با دشمنان مدارا
مبارکه.منم ۸سال حامله نشدم دومی رو،دوره پاکسازی بدن گرفتم ۴۰روزم تموم نشده بود،بی بی م مثبت شد

از کجا گرفتین جانم؟

زیبا ترین دلتنگی دلتنگ بودن برای توست و تلخ ترین آن دلتنگ ماندن برای تویی که می دانم دیگر ندارمت …
منم ۶سال دوا دکتر هیچی به هیچی نشد . ۴ماه پیش طبیعی حامله شدم به دلم افتاد قبل موعد تست زدم مثبت شد ...

الهی عزیزم غصه نخور خدابزرگه😭

مطمعن باش جواب صبرتو میده

من دیگه تقریبا شش ماهی بود پذیرفته بودم بچه دار نمیشم دیگه خنثی شدم 

تو این چندسال باهزارتا دارو ک مصرف کرده بودم وزنم بالا رفته بود از بهمن ماه تمام فکرمو گذاشتم واسه لاغری و رژیم 

حدود۸کیلویی کم کردم تا الان 

امروز همش دل درد داشتم گفتم چرا پریود نمیشم چند روزی بود استپ وزنی داشتم دیدم شاید بخاطر پریود باخودم گفتم بذار یه تست بدم اگه منفی بود با خیال راحت یه راه دیگه با قرص واسه استپ برم رفتم خریدم تست با کمال تعجب همون لحظه تو دستم مثبت شد اونم با ادرار ساعت۱۲ظهر ک من از صبح چندین بار رفته بودم دستشویی

اصلا باورم نمیشه همش تو شکم همش میگم خدایا واقعیه؟خدایا مگه ممکنه؟؟خدایا چطور شد این؟؟؟فقط خشکم زد 

از کجا گرفتین جانم؟

میگم نت سرچ میکردم،با طب سنتی ام، در تماس بودم.شناخت طبع و مزاج و بخورنخورهای مربوط به اونا.

آسایش دوگیتی تفسیر این دوحرف است بادوستان مروت با دشمنان مدارا