2777
2789
میگفت میتونم هرکاری بکنم ولی همون جن ازش اعضای بدنشو میخاست یا اعضای بدن مرده ها

بعد این دوستت چیکار کرد؟

که داند به جز ذات پروردگار، که فردا چه بازی کند روزگار...🌱            https://daigo.ir/secret/71775231257.                     

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرا میاین میخونین تایپکو نظر نمیدین ملت؟

هر کی اتفاق افتاده براش نظر بده هیجان انگیز شه :/

خودم تجربه ای ندارم

<<…کارما‌آدرس‌همتونو‌داره‌مراقب‌رفتارهاتون‌باشید…>>                                                                                                 من به آرزوهام قول رسیدن دادم.....به گوش همه‌یه‌روزی میرسه فریادم......من فقط یبار به دنیا میام...... میخوام که جوری زندگی کنم که خودم دوست دارم...💫❤
اره خیلی چیزا میگفت تمام برادراش به جای خوب رسونده بود ی مهره بهم داد تکون میخورد ترسیدم بهش پس داد& ...

چه اشتباهی کردی

کاش نگه میداشتی

کاربری دست یه نفره. من مسئول تمام حرفایی که میزنم هستم✋
ماورایی ک نیست اما دوستم زایمان کرده بود بقدری افسردگی داشت که میگفت ینفر تو سرم بم میگه پسرتو بکش

ازاین مواردزیاده من بارداربودم بچه دومم شبش خواب میدیدم یهی ایه سیاه دنبالم میدوهه میگه بچه تومیخوام بچه ات ازمنه گریه میکردم وفرارروزبعدش لکه بینی افتادم رفتن دعاگرفتن کمرموبستن

بعد این دوستت چیکار کرد؟

والا دوست ک نبود اقوام صحاب ماشین بود همیجوری یک سرویس بامن فرستادنش بعدها امارشو گرفتم گفتن خیلی اوضاش بد شده زنش طلاق گرفت بچها رو هم برد خودشم میگن روانی شده شبها تو بیشه میخابه

اقا هستم                اقا هستم                 اقا هستم
مامانم داره چشم سومش بازمیشه واصلاحال روحی مناسبی نداره

وااای خدا رحم کنه اگه چشم سوم باز بشه دیگه بسته نمیشه وااای خداااا

ولی فکر کنم اگه از ایندت دربارش بپرس قشنگ جواب میگیری

<<…کارما‌آدرس‌همتونو‌داره‌مراقب‌رفتارهاتون‌باشید…>>                                                                                                 من به آرزوهام قول رسیدن دادم.....به گوش همه‌یه‌روزی میرسه فریادم......من فقط یبار به دنیا میام...... میخوام که جوری زندگی کنم که خودم دوست دارم...💫❤
والا دوست ک نبود اقوام صحاب ماشین بود همیجوری یک سرویس بامن فرستادنش بعدها امارشو گرفتم گفتن خیلی او ...

وایی چه بددد

که داند به جز ذات پروردگار، که فردا چه بازی کند روزگار...🌱            https://daigo.ir/secret/71775231257.                     

موجود چندشششش وایییی خداروشکر شهر ما نیس  شمال لامصب پر بوددددد

اره بخداتوشمال توویلا بودبم نشسته بوویم همه مون یهوشیراب توحمام وتوخونه همزمان بازشدش وتااخرچرخیده بودش

چرا میاین میخونین تایپکو نظر نمیدین ملت؟ هر کی اتفاق افتاده براش نظر بده هیجان انگیز شه :/ خودم تج ...

واسه اینکه من در به در دنبال یه جن میگردم بیاد حداقل همدمم بشه. پیدا نمیشه که نمیشه. اصلا فکر کنم ورودشون به دنیای آدما ممکن نیست. هرکی هم دیده توهم زده

کاربری دست یه نفره. من مسئول تمام حرفایی که میزنم هستم✋