2777
2789
اشتباهه  جن وجود داره  یکی از اطرافیان ما جن دیده بود و از ترس الان زمین گیر شده و وضعش ...

چرا توهین میکنی دختر؟

من اعتقاد دارم

به جمله بندی و گویش مخاطبینت دقت کن که دچار قضاوت اشتباه نشی

ورودشون به دنیای آدما رو گفتم. که اینم فقط زمان حضرت سلیمان بوده و سلیمان نبی که به بندشون کشیده از اون به بعد هیچ سند معتبری واسه دیده شدنشون نیست.

من خیلی بیشتر از صرفاً جن به ماوراالطبیعه اعتقاد دارم

کاربری دست یه نفره. من مسئول تمام حرفایی که میزنم هستم✋

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مثلا با چجوری چهره ای دیده 

نمیدونم بخدایه جوری توصیف کرده که منم نیمتونم توصیف کنم یه چهره شبیه حیوون ولی مثلادندون بلندو یه جاهاییش خونی گوشهاش کشیده اصلاوقتی میگفت تنم یه جوری یمشدش

ببیک دونفرروباچهره خلی وحشتناکی دیده خیلی وحشتناک به منم نگفت کی بودن بیرون که میره ادمایی که بدهستن ...

خدایاا خودت رحم کن به بنده هات 

بهش بگو اگه چهره ترسناک دیدی فوری روتو برگردون نبینشون یا خودتو بزن به اون راه هر چند سخته ولی بازم بگو

<<…کارما‌آدرس‌همتونو‌داره‌مراقب‌رفتارهاتون‌باشید…>>                                                                                                 من به آرزوهام قول رسیدن دادم.....به گوش همه‌یه‌روزی میرسه فریادم......من فقط یبار به دنیا میام...... میخوام که جوری زندگی کنم که خودم دوست دارم...💫❤
ااالهی......چقد بنده خدا عذاب میکشه...

خیلی بده خیلی بببین هنوزتاره داره بازمیشه همش دعامیکنیم بازنشه مامانم خیلی دعاوقران میخونه ومیدونم اگرکامل بازبشه نمیتونه بااین موضوع کناربیادش چون سخته 

نمیشد اقوام صحاب ماشین بود وسط راه متوجه شدم بعد کلی حرف بارشون کردم یهو از زبان محلی میرفت رو زبان ...

مهره رو میگم کاش پس نمیدادی. البته اگه داده بود واسه خودت

کاربری دست یه نفره. من مسئول تمام حرفایی که میزنم هستم✋

[QUOTE=337192354]خدایاا خودت رحم کن به بنده هات  بهش بگو اگه چهره ترسناک دیدی فوری روتو برگردون نبینشون یا خودت ...[

اره میگفت روموبرمیگردوندم به من نگفت کیه هرچی پرسیدم گفت ددست نیست بدونی و... ولی ازفامیل هستش خیلی سخته 

[QUOTE=337192462]خیلی بده خیلی بببین هنوزتاره داره بازمیشه همش دعامیکنیم بازنشه مامانم خیلی دعاوقران میخونه ومیدونم ا ...

یعنی علتش دعا خوندن و قرآن خوندن زیادی هست؟

والا منم در به در دنبال جنم ولی بعضی وقتا خیلی میترسم که دیگه جرعت ندارم چشمامو باز کنم اینور و اونو ...

چرا دنبالشی ؟ نرو دنبالش 

من اینقد میترسم که اسمشو شنیدم جیشم اومد خونه هم کسی نیس از ترس نمیتونم تکون بخورم خدایا چه غلطی کردم اومدم تاپیک  

میشه برای رسیدن به حاجتم یه صلوات بفرستید💔
[QUOTE=337192354]خدایاا خودت رحم کن به بنده هات  بهش بگو اگه چهره ترسناک دیدی فوری روتو برگردون ...

وااای😢

<<…کارما‌آدرس‌همتونو‌داره‌مراقب‌رفتارهاتون‌باشید…>>                                                                                                 من به آرزوهام قول رسیدن دادم.....به گوش همه‌یه‌روزی میرسه فریادم......من فقط یبار به دنیا میام...... میخوام که جوری زندگی کنم که خودم دوست دارم...💫❤