2777
2789

گفته صبحانه بخورم ساعت 8ونیم اونجا باشم اکثرا می گن ناشتا بیا برام صلوات بفرستین اگه دلتون کشید عملم خوب باشه ممنون🙏

دوستای مهربونم بااون قلب مهربونتون دعا کنید هر چه زودتربارادر بشم 🙏🥺لا حَولَ ولاقُوهَّ الاباالله العلی العظیم 💚💚💚💚💚می شه برای سلامتی صاحب الزمان وبعدش برای حاجتهام صلوات بفرستی؟؟؟😙😙😙خیلی محتاج دعاهاتون هستم ان شاء الله همیشه شاد وسلامت باشین💚💚💚💚💚💚
چه عملی میخای بکنی اره مرخص میکنن

چربی زیر پوستی دارم 

بیهوش می کنن؟

آخه گفته صبحانه بخور بیا

دوستای مهربونم بااون قلب مهربونتون دعا کنید هر چه زودتربارادر بشم 🙏🥺لا حَولَ ولاقُوهَّ الاباالله العلی العظیم 💚💚💚💚💚می شه برای سلامتی صاحب الزمان وبعدش برای حاجتهام صلوات بفرستی؟؟؟😙😙😙خیلی محتاج دعاهاتون هستم ان شاء الله همیشه شاد وسلامت باشین💚💚💚💚💚💚

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چربی زیر پوستی دارم  بیهوش می کنن؟ آخه گفته صبحانه بخور بیا

نه عزیزم چیزی نیس پس نیازیم ب ناشتا نداره چون بیهوش میکردنت نیاز ب ناشتا بود بی حس میکنه درمیاره ک تمام میری خونتون

در من تیمارستانی قصد شورش دارد
نه عزیزم چیزی نیس پس نیازیم ب ناشتا نداره چون بیهوش میکردنت نیاز ب ناشتا بود بی حس میکنه درمیاره ک ت ...

ممنون عزیزم 

از همون بی حسی هایی که می زنن به کمر

ببخشید یکم استرس دارم زیاد سوال پرسیدم

ممنون عزیزم  از همون بی حسی هایی که می زنن به کمر ببخشید یکم استرس دارم زیاد سوال پرسیدم

نه بابا راحته اون محلی ک چربی داری یه بی حسی ساده میزنه در میاره هیچی هم نمیفهمی خیلی سادس نگران نباش برا دو نفر از اطرافیان رو دیدم خیلی راحته قول میدم متوجه نمیشی   راحت باش عزیزم اشکال نداره درکت میکنم

در من تیمارستانی قصد شورش دارد
نه بابا راحته اون محلی ک چربی داری یه بی حسی ساده میزنه در میاره هیچی هم نمیفهمی خیلی سادس نگران نبا ...

خیلی ممنون مهربون🌹🌹🙏