دوستای مهربونم بااون قلب مهربونتون دعا کنید هر چه زودتربارادر بشم 🙏🥺لا حَولَ ولاقُوهَّ الاباالله العلی العظیم 💚💚💚💚💚می شه برای سلامتی صاحب الزمان وبعدش برای حاجتهام صلوات بفرستی؟؟؟😙😙😙خیلی محتاج دعاهاتون هستم ان شاء الله همیشه شاد وسلامت باشین💚💚💚💚💚💚
دوستای مهربونم بااون قلب مهربونتون دعا کنید هر چه زودتربارادر بشم 🙏🥺لا حَولَ ولاقُوهَّ الاباالله العلی العظیم 💚💚💚💚💚می شه برای سلامتی صاحب الزمان وبعدش برای حاجتهام صلوات بفرستی؟؟؟😙😙😙خیلی محتاج دعاهاتون هستم ان شاء الله همیشه شاد وسلامت باشین💚💚💚💚💚💚
نه عزیزم چیزی نیس پس نیازیم ب ناشتا نداره چون بیهوش میکردنت نیاز ب ناشتا بود بی حس میکنه درمیاره ک ت ...
ممنون عزیزم
از همون بی حسی هایی که می زنن به کمر
ببخشید یکم استرس دارم زیاد سوال پرسیدم
ممنون عزیزم از همون بی حسی هایی که می زنن به کمر ببخشید یکم استرس دارم زیاد سوال پرسیدم
نه بابا راحته اون محلی ک چربی داری یه بی حسی ساده میزنه در میاره هیچی هم نمیفهمی خیلی سادس نگران نباش برا دو نفر از اطرافیان رو دیدم خیلی راحته قول میدم متوجه نمیشی راحت باش عزیزم اشکال نداره درکت میکنم
نه بابا راحته اون محلی ک چربی داری یه بی حسی ساده میزنه در میاره هیچی هم نمیفهمی خیلی سادس نگران نبا ...
خیلی ممنون مهربون🌹🌹🙏