2777
2789
عنوان

ترس برای استفاده از بی بی چک🥺

77 بازدید | 9 پست

با اینکه خیلی وقته بی بی استفاده نکردم ولی چندتا منفی دیدم میترسم از بی بی چک استفاده کنم

بدم میاد منفی ببینم

چکار کنم؟

شما هم اینجورین؟

انشاالله دفه بعد مثبت میبینی فقط،،،،،،،منم انقد منفی دیدم که وقتی حامله شدم باورم نمیشد،،،پنج تا بی بی چک زدم تا باور کردم🥲 انشاالله به حق قنداقه علی اصغر برای توم این بار مثبت بشه و باردار باشی

دوسالللل همین حس بدو داشتم 

دوسال فراری از بیبی چک و ازمایش بودم 

واسه من حس بدی داشت حس دردناکی داشت براهمین هیچوقتتتت نمیزدم 

تو این دوسال کلا شاید دوسه بار گذاشته باشم

خب بچها منم به ارزوم رسیدم بلخره بیبیم مثبت و باردارشدم(مامان دوتا فرشته کوچولو)ولی خب تو هفته های پایین قبل از شنیدن صدای قلبشون خدا اونارو ازم گرفت🙂ولی ناامید نمیشم اونا بااومدنشو امید زندگی رو ب قلب من اوردن من بازم تلاشمو میکنم شمام برام دعا کنید 🙏♥️♥️🙂۱/۲/۰۳ من ددباره مامان شدم🥺

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انشاالله دفه بعد مثبت میبینی فقط،،،،،،،منم انقد منفی دیدم که وقتی حامله شدم باورم نمیشد،،،پنج تا بی ...

قربون حرف قشنگی که زدی

ازت ممنونم واسه حس خوبی که دادی

ان شاالله برای همه اونهایی که نینی میخوان، از نوع سالم و اهل صالح

نا امید نشو، یه حسی بهم میگه تا اواخر تابستون تاپیک میزنی و خبر مامان شدنتو بهمون میدی 🤍

چند ماهه مدت پاکیم بیشتر از 20 روز نشده ، ولی امروز روز 24 پاکیمه

نمیخوام الکی به خودم امید بدم ولی مگه میشه؟😁

منم سه ساله مننظرم

الهی ک همین روزا دامنت سبز شه عزیز دلم ناامید نباش خدا هست امیدت ب خودش باشه

خب بچها منم به ارزوم رسیدم بلخره بیبیم مثبت و باردارشدم(مامان دوتا فرشته کوچولو)ولی خب تو هفته های پایین قبل از شنیدن صدای قلبشون خدا اونارو ازم گرفت🙂ولی ناامید نمیشم اونا بااومدنشو امید زندگی رو ب قلب من اوردن من بازم تلاشمو میکنم شمام برام دعا کنید 🙏♥️♥️🙂۱/۲/۰۳ من ددباره مامان شدم🥺