2777
2789
عنوان

برای تولد خواهر شوهرم چی بگیرم

421 بازدید | 31 پست

امروز زنگ زد برای هفته بعد تولدش دعوتمون کرد این خواهرشوهر مجرده و هرسال تولد میگیره برعکس خواهرشوهر بزرگم ک طفلک از اینکارا بلد نیس 

اون هیچ وقت تولد من هیچی نگرفته یا تولد همسرم بااینکه شاغله(پرستاره )نهایتا مادرشوهرم از خونش مثلا بشقابی که استفاده شده میگه اینارو ببر برا تولدت دم دستی استفاده کن درحالی ک تولد منو دختر خواهر مادرشوهرم تو یه ماهه و کم فاصله داره ب اون کادو خیلی خوب میده و هرسال ب گوش من خودش میرسونه و حالا بااین کاری ندارم وضع مالی توپی دارن اما هیچوقت خودشون هیچ کادویی ندادن نهایتا گفتم مثلا بره یه روسری بیاره بگه اینو چن بار سر کردم ولی دگ دوسش ندارم بیا برا تولدت،منم میخام زیاد هزینه نکنم اما عین خودشونم واقعا تو. شخصیت من نیس میخوام ایشرتی چیزی بگیرم نظرتون؟؟یاچی بگیرم؟؟شال تازه برا یه مناسبت دگ گرفتم براش

اون‌یکی جاریامم یکیش ک اصفهانه راهش دوره نمیاد این‌یکی هم ک تو شهر خودمونه خسیسه و نمیدونم چی میگیره و باهاش ارتباطم خیلی صمیمی نیس

برای حاجتم اگه میشه یه صلوات بفرس قربة الي الله🌸

یه شال دیگه بگیر از سرشم زیاده والا

پودر کیک و پنکیک مخصوص کودک تولید میکنم کاملا ارگانیک و تازه بدون مواد نگهدارنده.با سویق درست میکنم و خیلی خوشمزه و مقوی هستن. اگه میخواید بچه هایی سالم و قوی داشته باشید بهم پیام بدید. 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کتاب بیشعوری  

خدایا من و او را بی هم مبین و بی هم مخواه =)))گوردوم وورولدوم))از هرکسی که این امضا رو میخونه یه خواهش دارم>>>>>>میشه به خدا بگی صلاحشو بزار تو آرزو هاش این دختر از بس سختی کشید و نرسید و همه گفتن صلاحته خسته اس .....

اگه شما هم تولد میگیری و مهمونی میدی کادو نمیاره چیزی نمیخواد ببری شمام،اگه مهمونی نمیگیری و دعوت نمیکنی الان برای اون که دعوت کرده و مهمونی گرفته باید کادو ببری

کاربری که بعد شش سال به ناحق ترکید   من دیگه اون کاربر سابق نمیشم  از همتون آتو دارم  
😂👌 ی تیر و دو نشون

والا

خدایا من و او را بی هم مبین و بی هم مخواه =)))گوردوم وورولدوم))از هرکسی که این امضا رو میخونه یه خواهش دارم>>>>>>میشه به خدا بگی صلاحشو بزار تو آرزو هاش این دختر از بس سختی کشید و نرسید و همه گفتن صلاحته خسته اس .....

من باشم اون کادو رو قبول میکنم 

رک میگم دوست ندارم وسایل کسی رو استفاده کنم بده به کسی که لازم داره 

توام یه تیشرت یا تاپ ارزون ۱۵۰ هزاری ۲۰۰ هزاری از ارزان سرا ها بگیر البته اینم زیادیشونه