2777
2789
عنوان

چرا آنقدر روی چیزی ک میخورم حساسم

221 بازدید | 37 پست

کسی دیگه غذا درست کنه دلم نمیاد. بخورم .تو ی بشقابی ک ی نفر دیگه غذا خورده باشه. هزاربارم بشورم دلم نمیاد غذا بخورم . چندین ساله اینطوری 

منم بد وجودم

|••| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•به تو چه کَس چه کند هرچه کند کَس به تو چه•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•| 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قسمت آخر تاپیکت ،خیلی حساسی ...یجور وسواس داری گلم

خدایا جوری دستمو بگیر و بلندم کن که همه انگشت به دهن بمونن...(عدو شود سبب خیر ، اگر خدا خواهد)🤌🫡،(۲۹بهمن خبر بارداریمو شنیدم،خدایا ممنونم ازت،تو دلیمو حفظ کن و کمکم کن صحیح و سالم بغلش بگیرم)،از دوستانی که درخواست دوستی میدن معذرت می‌خوام نمیتونم قبول کنم....(خدایااااا شکرررررررت بابت پسر نازی که بهم دادی،خدایا ممنونم ازت ،امام حسین نوکرتم♥️)
اذیت نمیشی ؟.  اطرافیام خیلی مشکل دارن باهام

دقیقا هم خودم و هم اطرافیانم اذیتن

|••| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•به تو چه کَس چه کند هرچه کند کَس به تو چه•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•| 

مشاور میخواد چیکار کنه . هر چقدر سعی میکنم نمیشه 

مادر دوستم وسواس شدید داشت جوری که افسردگی گرفته بود بردنش پیش روانپزشک دارو مصرف می‌کرد الان ظاهرا بهتر شده ولی خب هنوزم وسواس داره ولی کمی خفیف تر

منم همینم ازجاقاشقی قاشق برمیدارم میگیرم زیر شیرآب بعدباهاش غذامیخورم و.......

جمع کنید بابا اینقدر شلوغش کردید😂😂

من با دهنی بابامم میخورم🤣🤣

بخدا پریشب هندونه داشتیم می‌خوردیم جاتون خالی برا بابام آوردم خورد

من دیگه حال نداشتم برم چاقو و چنگال بیارم تو بشقابش خوردم و با چنگالش😂😂