2777
2789
عنوان

چرا آنقدر روی چیزی ک میخورم حساسم

| مشاهده متن کامل بحث + 221 بازدید | 37 پست
تو بشقابی ک قبلاً کسی توش غذا خورده. دلت میاد غذا بخوری ؟.  من اصلا نمیتونم.

اصلااااااااا وابدااااااااااااا.

تو رو خدا هر کی هر طور که دوسداره با دل پاکش برام دعا کنه طلاهام بهم برگردن 😭😭😭😭
جمع کنید بابا اینقدر شلوغش کردید😂😂 من با دهنی بابامم میخورم🤣🤣 بخدا پریشب هندونه داشتیم می‌خ ...

در ظاهر آسونه.  در عمل خیلی سخته . من اصلا نمیتونم. کسی از کنار غذام نباید رد بشه. احساس میکنم. پوست مرده بدنش نیفته رو غذا

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

جمع کنید بابا اینقدر شلوغش کردید😂😂 من با دهنی بابامم میخورم🤣🤣 بخدا پریشب هندونه داشتیم می‌خ ...

جووووووووووون😍واقعا دست خودم نی ازبچگی همین بودم بعد بعضیاهم گاهی بهداشت رو رعایت نمیکنن آدم بدتر وسواس میشه.

تو رو خدا هر کی هر طور که دوسداره با دل پاکش برام دعا کنه طلاهام بهم برگردن 😭😭😭😭
وسواس داری درمان کن

نه نیاز به درمان نیست یه دو روز بیاد خونه ما

چنان بهش گرسنگی میدم و میدم با دست غذا بخوره و به زووووور با دست غذا میذارم دهنش 😂

بعد آخر شبم قیمه هارو میریزم تو ماستا تا بخوره🤣🤣🤣🤣

من ۱۰ساله اینطوریم. ب نظرم وسواس ندارم.  فقط روی تمیزی حساسم.  ولی خیلی سخته.  اطرافی ...

خب قبول کن مشکل داری

و کارات عادی نیس حتما برو دکتر راحت میشیا

❌آقایون درخواست دوستی ندن❌
حالمو بد کردی.   دیگه تا ۲روز غذا نمیخورم

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣از خداتم باشه

واااااای حالا واستا یه چیزی برات بگم

یه شب شام دعوت دوست بابابزرگم بودیم 

واااااای صحبت چند سال پیشه

دوستش کباب کوبیده دو بدون برنج خالی خالی میخورد 

اووووونوقت آخر شب دندون مصنوعی هاشو درآورد 

با خلال لاشون رو تمیز کرد 

واااااای 🤯🤯🤯

تولد نوه ش بود 

بعد اینکه کیک تولد رو خورد 

دوباره دندونا رو درآورد و لیسشون زد😰😰😰

وای. یکی مثل خودم .  خونه فامیل گاهی مهمونیم. ب زور غذا میخورم. اصلا دلم نمیگیره .

منم همینم ولی مثلا خونه خاله ومادرشوهر ایناتاحواسشون نیست بشقابم رو باآب جوش میشورم😁