2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شما هم عاشقانه ازدواج کردی اسی ؟

یه عشق آتشین که به مرور سرد شد اولش انقد داغی که اصلا تفاوت هارو نمیبینی الانم هردومون میدونیم که درمون درد همیم اما مشکل اینجاست که همونقد برای هم دردیم😔

یه عشق آتشین که به مرور سرد شد اولش انقد داغی که اصلا تفاوت هارو نمیبینی الانم هردومون میدونیم که در ...

میدونی چیه 

همیشه میگم ازدواج ، عشق رو از بین می‌بره 

چون دو طرف وقتی میرم زیر یه سقف ، انگار اون عطش میخوابع و دچار روزمرگی میشه آدم 

کلا تو اوج باید بمونه اون عشق 

من ترجیح میدادم همون موقع تا الان با همسرم دوست میموندم ولی ازدواج نه ‌‌

بوی نم بارون ☔ شنیدن صدای بارون 🌧️رعد و برق ⛈️
انقدر اشتباهات داشتم که ازدواج توش گمه ، از رابطه های اشتباه ، باورهای نادرست، بچگی کردن و احمق بودن ...

یادتون باشه که شما بار اولی هست که زندگی میکنید  پس اشتباهات خودتون رو مثله تجربه بدونید که باید در آینده به کارتون بیاد خودتون رو اینقدر سرزنش نکنید و سعی کنید کمتر به گذشته فکر کنید 

😊
میدونی چیه  همیشه میگم ازدواج ، عشق رو از بین می‌بره  چون دو طرف وقتی میرم زیر یه سقف ، ...

هنوزم قشنگ ترین اتفاق زندگیمه هنوزم با خنده هاش دلم میلرزه اما تفاوتا مشکلاتی که اون موقع برامون مهم نبود الان داره از هم دورمون میکنه

هنوزم قشنگ ترین اتفاق زندگیمه هنوزم با خنده هاش دلم میلرزه اما تفاوتا مشکلاتی که اون موقع برامون مهم ...

میفهمم 😔 

مشکلاتتون بین خودتون هست یا با خانواده تون؟؟؟

بچه داری؟؟

بوی نم بارون ☔ شنیدن صدای بارون 🌧️رعد و برق ⛈️
میفهمم 😔  مشکلاتتون بین خودتون هست یا با خانواده تون؟؟؟ بچه داری؟؟

بین خودمون،من قبل ازدواجم خیلی بچگی کردم اشتباه کردم اما همسرم از اول میدونست و به خواست خودش باهم ازدواج کردیم به مرور زمان چیزایی که اول براش نبود براش پررنگ شد الان ممکنه چند ماه باهم تو بهترین شرایط و حال خوب باشیم بعد یه باره برمیگرده به عقب تو عصبانیت اصلا آدمی نیست که میشناسمش حرفاش برام درده،یه بچه ی 3 ساله دارم