2777
2789
عنوان

ترمیم معدل لطفااا بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 241 بازدید | 39 پست
شما گرفتی؟ این رو باید تایید کنیم بعد ثبت نام کنیم برا ترمیم معدل؟ با تایید اینا که اینا رو تاثیر ن ...

من داوطلب کنکور نیستم.

این مورد برای فارغ‌التحصیل هاست

باید حتما قبل از ۱۵ اردیبهشت انجامش بدید تا اجازه ثبت نام ترمیم معدل داشته باشید.

آزادی بیان و آزادی قلم می تواند توسط یک قدرت بزرگتر از ما گرفته شود، اما آزادی اندیشه هرگز !📚🌱❤️‍🩹

من داوطلب کنکور نیستم. این مورد برای فارغ‌التحصیل هاست باید حتما قبل از ۱۵ اردیبهشت انجامش بدید تا ...

یعنی اونایی که فارغ التحصیلن و داوطلب کنکور هم باید تایید کنن؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم سال فارغ التحصیلی شما درست بوده؟ من سال تحصیلی 98-99 بودم خرداد 99 دیپلم گرفتم ولی تو صفحه ...

پارسالم اینجوری بود به سال گیر نده باز بپرسا ولی من پارسال پرسیدم آموزش پرورش گفت مهم نیست خودتم بپرس

چاره ای ندارم جز اینکه پزشکی قبول بشم  کیپاپر  عاشق زندگی  
یعنی اونایی که فارغ التحصیلن و داوطلب کنکور هم باید تایید کنن؟

فقط همونا باید تایید کنن

کسایی ک دوازدهمن نیاز نیست

فقط فارغ‌التحصیل هایی که قصد ترمیم معدل دارن

آزادی بیان و آزادی قلم می تواند توسط یک قدرت بزرگتر از ما گرفته شود، اما آزادی اندیشه هرگز !📚🌱❤️‍🩹

عزیزم سال فارغ التحصیلی شما درست بوده؟ من سال تحصیلی 98-99 بودم خرداد 99 دیپلم گرفتم ولی تو صفحه ...

فقطم نمره هایی ک پارسال ترمیم زدم هست نمرات سال فارغ التحصیلی ام نیست

لایک نکنید..برای فرج امام زمان یه صلوات بفرست❤

سلام من یه سوال داشتم لطفا راهنماییم کنین 

من فارغ‌التحصیل 1402 عم ولی توی ثبت نام برام زده سال تحصیلی 1401 

باید باز برگردم کافینتی ؟

در‌فکـر‌پـرواز‌باش،‌حتی‌در‌سقـوط..!
سلام واسه منم یسال عقب تر زده چیکارش کنیم

برای همه همینه نگران نباشید