2777
2789
عنوان

پول اشتباهی به حسابم واریز شد

306 بازدید | 14 پست

چند وقت پیش پولی اشتباهی به حسابم واریز شد رفتم بانک و اطلاعات طرف گرفتم و پول برگشت دادم ، حالا من متعجبم از اونهایی که میگفتن کی به کیه پول بخور دقیقا کسایی که وضعیت مالی خوبی هم داشتن  ، یعنی اینقدر عادی شده ؟ چرااااا ؟

نه دامیست ، نه زنجیر ... همه بسته چراییم؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه عزیزم حتما سنشون کم بوده و اطلاع نداشتن 

ون طرف شکایت کنه شما تو دردسر میافتی

سلام عزیزان با فروش انواع کتابهای درسی،کمک درسی،کودک، تخصصی و...با ۲۰ درصد تخفیف در خدمتتون هستم.لطفا هر درخواستی که دارید توی تاپیکم  اعلام کنید در مورد کتابهای درسی سال و رشته تون رو بفرمایید.✨🌱

هیچی دیگه مهم نیس برا ملت نه پول حروم نه حق الناس نه بی بند و باری هیچی 

ایلام به کنار حتی انسانیت رو هم بعضیا رعایت نمیکنن

این متعلق به دو نفره 😇البته فعلا دست منه صاحب اصلیش شخص دیگه ایه 

عزیزم من همسرم رییس بانکه هر سال تا دوازده شب میموننن تو شعبه تا حسابا بستانکار و بدهکارشون صفر بیاد وگرنه چک میکنن یکی یکی حسابارو تا بفهمن به کی اشتباهی زده شده پس یعنی امکان نداره یکی به این راحتی پول یکی رو بخوره اونایی هم که همچین پیشنهادی به شما دادن بی سوادن

ما داستان را از زبان شیطان نشنیده ایم 

برای شوهر خواهرم یه بار ساعت ۱نیمه شب واریز شده بود !!!

بعد مبلغ هم عجیب بود شماره حساب هم نداشت!!!!

بعدا فهمیدیم احتمالا این هم نوعی اختلاسه 

سلام عزیزان با فروش انواع کتابهای درسی،کمک درسی،کودک، تخصصی و...با ۲۰ درصد تخفیف در خدمتتون هستم.لطفا هر درخواستی که دارید توی تاپیکم  اعلام کنید در مورد کتابهای درسی سال و رشته تون رو بفرمایید.✨🌱
عزیزم من همسرم رییس بانکه هر سال تا دوازده شب میموننن تو شعبه تا حسابا بستانکار و بدهکارشون صفر بیاد ...

منظورش این نبود که منظورش این بود چجوری بعضیا راحت پیشنهاد مال مردم خوری میدن

منظورش این نبود که منظورش این بود چجوری بعضیا راحت پیشنهاد مال مردم خوری میدن

فهمیدم میگم اون اشخاصی که این پیشنهادو میدن بی سوادن و نمیدونن به این راحتی نیست 

و برای غیر بانک هم اینجور ادما همونا هستن که به مرد متاهل یا زن متاهل هم رحم نمیکنن چه برسه به پول مردم

ما داستان را از زبان شیطان نشنیده ایم 

فهمیدم میگم اون اشخاصی که این پیشنهادو میدن بی سوادن و نمیدونن به این راحتی نیست  و برای غیر ب ...

خدایی اگه همین مسئولانی که فوش میدیم  هم نباشن بعضی از مردم تیکه پاره میکنن همو حالا خدا خیر بده به مسئولان خوب 

چقد بد شده واقعا