چند وقت پیش پولی اشتباهی به حسابم واریز شد رفتم بانک و اطلاعات طرف گرفتم و پول برگشت دادم ، حالا من متعجبم از اونهایی که میگفتن کی به کیه پول بخور دقیقا کسایی که وضعیت مالی خوبی هم داشتن ، یعنی اینقدر عادی شده ؟ چرااااا ؟
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
سلام عزیزان با فروش انواع کتابهای درسی،کمک درسی،کودک، تخصصی و...با ۲۰ درصد تخفیف در خدمتتون هستم.لطفا هر درخواستی که دارید توی تاپیکم اعلام کنید در مورد کتابهای درسی سال و رشته تون رو بفرمایید.✨🌱
عزیزم من همسرم رییس بانکه هر سال تا دوازده شب میموننن تو شعبه تا حسابا بستانکار و بدهکارشون صفر بیاد وگرنه چک میکنن یکی یکی حسابارو تا بفهمن به کی اشتباهی زده شده پس یعنی امکان نداره یکی به این راحتی پول یکی رو بخوره اونایی هم که همچین پیشنهادی به شما دادن بی سوادن
برای شوهر خواهرم یه بار ساعت ۱نیمه شب واریز شده بود !!!
بعد مبلغ هم عجیب بود شماره حساب هم نداشت!!!!
بعدا فهمیدیم احتمالا این هم نوعی اختلاسه
سلام عزیزان با فروش انواع کتابهای درسی،کمک درسی،کودک، تخصصی و...با ۲۰ درصد تخفیف در خدمتتون هستم.لطفا هر درخواستی که دارید توی تاپیکم اعلام کنید در مورد کتابهای درسی سال و رشته تون رو بفرمایید.✨🌱