2777
2789

توی دو هفته ی اخیر وزن نگرفتم اصلا، کلا هم از اولش تا الان ۵ کیلو اضافه شدم. دیابت بارداری هم دارم نمیتونم چیزای شیرین و قندی بخورم، چی بخورم وزن بچه خوب باشه؟ نگرانم براش

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وزن خودت به وزن بچه ربطی نداره 

من جفت بارداریام کلا ۶کیلو اضافه کردم 

ولی وزن بچه هام ۳۵۰۰ بود

بچه عجیب ترین موجود دنیاست...می اید،مادرت میکند،عاشقت میکند،رنجی ابدی را دروجودت میکارد،تا اخرین لحظه عمر عاشق نگهت میدارد  وتمام...! بگمانم مادر بودن یک نوع دیوانگی ست، وقتی مادر میشوی رنجی ابدی سراغت می اید، رنجی نشات گرفته از عشق..،مادر که میشوی میخواهی جهان را برای فرزندت ارام کنی،میخواهی بهترین هارا از ان او کنی،وقتی می خزد،چهاردست وپامیرود،راه میرود ومیدود،توفقط تماشایش میکنی وقلبت برایش تند میتپد..❤از دردش نفست میگیرد روحت از بیماری اش زخم میشود،مادر که میشوی دیگر هیچ چیز جهان مثل قبل نخواهد بود،مادر که میشوی کس دیگری میشوی کسی که وجودش پر از عشق وجنون ودیوانگی ست

این دستور پزشک‌منه عاااالیه

روزی دولیوان شیرموز

یه کاسه عدسی

پانزده عددبادام

یه دونه تخم‌مرغ پخته

جوانه ها 

بستنی

خدایا آفریدی رایگان😍روزی دادی رایگان😍بیامرزرایگان❤توخدایی نه بازرگان......
دقیقا  من ۲۰کیلو اضاف کردم بچم ۲۵۰۰بود

اره وزن مادر به وزن بچه ربطی نداره

بچه عجیب ترین موجود دنیاست...می اید،مادرت میکند،عاشقت میکند،رنجی ابدی را دروجودت میکارد،تا اخرین لحظه عمر عاشق نگهت میدارد  وتمام...! بگمانم مادر بودن یک نوع دیوانگی ست، وقتی مادر میشوی رنجی ابدی سراغت می اید، رنجی نشات گرفته از عشق..،مادر که میشوی میخواهی جهان را برای فرزندت ارام کنی،میخواهی بهترین هارا از ان او کنی،وقتی می خزد،چهاردست وپامیرود،راه میرود ومیدود،توفقط تماشایش میکنی وقلبت برایش تند میتپد..❤از دردش نفست میگیرد روحت از بیماری اش زخم میشود،مادر که میشوی دیگر هیچ چیز جهان مثل قبل نخواهد بود،مادر که میشوی کس دیگری میشوی کسی که وجودش پر از عشق وجنون ودیوانگی ست

سونو رفتی وزنش نرمال نبود؟

سونو آخرین بار ۳۲ هفته رفتم نرمال بود ولی بعد از اون دیگه وزنم زیاد نشده. تا قبلش بالاخره هر دو هفته یبار یخورده زیاد میشد وزنم. بخاطر همین میگم شاید بچه هم وزن نگرفته باشه

سونو آخرین بار ۳۲ هفته رفتم نرمال بود ولی بعد از اون دیگه وزنم زیاد نشده. تا قبلش بالاخره هر دو هفته ...

به نظرم نگران نباش شاید سوخت و ساز خودت و بچه خیلی نیست

یه چیزایی هم به ژنتیکه ممکنه خیلی درشت نباشه بچه اما جای نگرانی نداره چون ژنشه بعضی بچه ها کلا درشتن 

فقط چیزای مقوی بخور برای بعد زایمان بدنت خیلی ضعیف نشه

دلتنگ خودمم 

منم این همه نگران وزن بچه بودم خودم ۲۰کیلو اضاف کردم ولی بچه ۲۵۰۰به دنیا اومد😪

۴۰ هفته به دنیا اومد یا زودتر؟ من آخه سزارینم ۳۸ هفته هم میاد. دیگه زیاد وقت ندارم برای وزن گیریش

نمیدونم دکترمم دیگه سونو نداده برام. ولی توی ۳۲ هفته نرمال بود ۱۹۰۰ و خورده ای

پس خیالت راحت ماشالله وزنش خوبه 

وزن تو ربطی به نینی نداره 

مادر در هر شرایطی باشه نینی واسه خودش خوب رشد میکنه 

ان شاء الله زایمان خوب و راحتی داشته باشی بسلامتی