2777
2789
عنوان

بچه ها یه سوال میپرسم نخندین بهما

124 بازدید | 7 پست

میگم تو اینستاگرام اون کلیپای آماده ی کوتاه مثلا چند ثانیه ای که روش یه متنی میذارن مثلا شعر یا نکات روانشناسی روش مینویسن از کجا میارن اون کلیپا رو....من سرچ کردم اصلا اینترنت همچین کلیپای کوتاه و با کیفیتی نداره چه میدونم از دریا از طبیعت و اینا

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با برنامه های مختلف ادیت، میسازنشون

معتقدم آقایون جنس "مخالف" خانم ها نیستن، بلکه تنها جنسیتی "متفاوت" با اونها دارن و این تفاوت، نه تنها مانع اظهار نظر نیست، بلکه میتونه برای هر دو طرف، دربردارنده موارد آموزنده و مفیدی باشه
میدونم خب میسازن ولی اصل اون کلیپو از کجا میارن نمیرن که دریا خودشون فیلم بگیرن که

کلیپش ک تو گوگل هست، منتها طولانی تره و شما باید یه تیکه خوبشو کات کنید و متن مورد نظرتون رو بذارید

حتی میتونه یه تیکه از،یه فیلم سینمایی باشه

معتقدم آقایون جنس "مخالف" خانم ها نیستن، بلکه تنها جنسیتی "متفاوت" با اونها دارن و این تفاوت، نه تنها مانع اظهار نظر نیست، بلکه میتونه برای هر دو طرف، دربردارنده موارد آموزنده و مفیدی باشه