2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یک رفیقی داشتم خودش زده بود درها هم رنگ زده بود 

ما رفتیم خونشون که اصلا متوجه نشدیم 

گفت اول به سایز چیدم بعد از این کاردک پلاستیکی ها هست باهاش خامه کیک گاناش کشی میکنن با اونا گفت زدم 

وقتی همسرم روبروم نشسته و در مورد مسائل مهم زندگی باهام صحبت می‌کنه در سکوت کامل عمیقأ خیره به چهرش میشم و توی قلبم  اونو تحسین میکنم که چطور با وجود اینکه صورتشو با پودر لباسشویی و مایع ظرفشویی می‌شوره پوستش اینقدر صاف و شفاف و یک دسته واقعاً چرا ؟؟؟👿
[QUOTE=337154166]هزینش چقدر شد[/کلا ۳۰۰ تمن برچسپا وخودمم زدم براش

خیلی هم عالی من کابینتهام بد نیست ولی من دیگه رومخم رفتن شوهرم راضی نیست گفتم نظرات نشونش بدم بلکه نظرش عوض شد

عااااااااااالی،مال خودم نه ولی هفته پیش جاریم وقت خونشون تموم شد خونه جدید گرفتن کابینتا رنگ ورو رفت ...

سلام چونی پیتو گیان؟ منالکانت خاسن؟ آغه ت خاسه؟😃

من یک دختر کوردم🌹 دختری نجیب و با اصالت ماد👍 نه با حجاب و نقاب عرب سروکار دارم و نه با عریان پرستی غرب🌺
خیلی هم عالی من کابینتهام بد نیست ولی من دیگه رومخم رفتن شوهرم راضی نیست گفتم نظرات نشونش بدم بلکه ن ...

من کابینهام سفیده ،اون موقع که میخواستیم کابینت درست کنیم خیلی فکر کردم گفتم سفید خوبه هیچ وقتم از مد نمیفته رنگش

قربونت برم اونم خیلی خوبه خودش،البته ما بجز جاری بودن دختر عموهم هستیم

آها اینو بگو پس دختر عموهستین🤣👌گفتم جاری با جاری اینقد مهربون نمیشه

شوخی کردم ناراحت نشین عزیزم انشالله سالیان سال همینجوری مهربون بمونین باهمدیگه😘