2777
2789
عنوان

مراقبت بعد از ساکشن غبغب

419 بازدید | 6 پست

سلام دوستان ، کسی ساکشن غبفب انجام داده؟

نتیجه چطور بود؟

تا چند وقت گن بستین؟

من وقتی گن رو درمیارم تا چند دقیقه عالیه ، بعدش دوباره غبغب دارم😐

من آخرای بهمن انجام دادم دقیقا روز اول خوب بود روزای بعد هم مثل شما تا ویزی میبستم خوب بود گنو باز کردم فرقی نکردم.

سلام بچه ها ماهی54سابق هستم که متاسفانه کاربریم ترکید. نی نی یار می خواست کاربریم رو برگردونه ولی متاسفانه چون کاربریم قدیمی بود یادم نمی اومد با چه ایمیل یا شماره ای ثبت نام کردم. فوقع ما وقع😌
من آخرای بهمن انجام دادم دقیقا روز اول خوب بود روزای بعد هم مثل شما تا ویزی میبستم خوب بود گنو باز ک ...

دیگه‌ مراجعه نکردین به دکترتون؟

نپرسیدین‌ ازش ک چرا‌ ننیجه‌ نداد؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دیگه‌ مراجعه نکردین به دکترتون؟ نپرسیدین‌ ازش ک چرا‌ ننیجه‌ نداد؟

همون ماه اول زنگ زدم گفت سه چهارماه طول میکشه اون موادی که تزریق کردن باید جذب میشه من زیر غبغبم سفت شده. 

سلام بچه ها ماهی54سابق هستم که متاسفانه کاربریم ترکید. نی نی یار می خواست کاربریم رو برگردونه ولی متاسفانه چون کاربریم قدیمی بود یادم نمی اومد با چه ایمیل یا شماره ای ثبت نام کردم. فوقع ما وقع😌
همون ماه اول زنگ زدم گفت سه چهارماه طول میکشه اون موادی که تزریق کردن باید جذب میشه من زیر غبغبم سفت ...

مزوتراپی کن با برند فیوژن یه کوکتل دارن مخصوص غبغبه خیلی نتیجه میگیری قیمتشم خیلی زیاد نیست. از نمایندگیش بگیر ولی این شماره ی نمایندگیشه

09009801190