2777
2789

امشب رفته بودیم

بیرون شام

یهو صداشو از پایین شنیدم

یکی اومد بالا کپ اون بود همون قد و هیکل

فقط دلم میخواست برم نشنوم صداشو

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

امشب رفته بودیم بیرون شام یهو صداشو از پایین شنیدم یکی اومد بالا کپ اون بود همون قد و هیکل فقط د ...

احساس میکنم دارم تیکه تیکه میشم از اعماق وجودم...

دوست دارم برگرده...

دارم میمیرم خب...

اون چرا منو در نظر نگرفت..

باور کن هر شب نادعلیم میخونم اما نمیاد :))))

احساس میکنم دارم تیکه تیکه میشم از اعماق وجودم... دوست دارم برگرده... دارم میمیرم خب... اون چرا م ...

نمیدونم چند وقته رفتم

شاید الان بخاطر دلتنگی و احساست نپذیری

ولی کسی ک ی بار ولت کرده اینقدر بی احساس و سنگدله ک قطعا اسیبای بزرگتری بهت میزنه

حتی اگر اون بخواد برگرده تو نباید قبول کنی چون اون هیچ وقت نمیشه ادمی ک میشناختیش

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس

نمیدونم چند وقته رفتم شاید الان بخاطر دلتنگی و احساست نپذیری ولی کسی ک ی بار ولت کرده اینقدر بی اح ...

*چند وقته رفته

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

احساس میکنم دارم تیکه تیکه میشم از اعماق وجودم... دوست دارم برگرده... دارم میمیرم خب... اون چرا م ...

عزیزم ما هم این روزارو گذروندیم 

بعضی وقتا بعضی ادما قسمتمون نیستن 

از خدا میخام بهت صبر بده ولی خب بعضی ادما فراموش نمیشن مثل منی ک الان بخاطر خاطراتی ک توی همچین فصلی چندسال پیش باهاش داشتم بیدار شدم جوری ک انگار تازس ک ازش جدا شدم درصورتی ک چندسال گذشته و من با یکی دیگه ازدواج کردم

نمیدونم چند وقته رفتم شاید الان بخاطر دلتنگی و احساست نپذیری ولی کسی ک ی بار ولت کرده اینقدر بی اح ...

اون دو سه هفتس رفته... :)))))

الان کمتر شده این احساس درد...

قبلا دیوونه میشدم از شدتش میرفتم تو شوک...