2777
2789
عنوان

متخصصا سوال دارم

100 بازدید | 6 پست

میتونم ب بچه 14ماهه سالاد الویه بدم؟ 

با سسش مشکل دارم بجاش چی میتونم توش بریزم براش؟ 

ممنون از راهنماییتون🙏🏻

🍃🍀بیقراره آرامش اسمتم خـــــــــــــدا😘😘 دستام رو ب قدرت تو بالا اومده دستمو بگیر🍀🍃یاارحم الراحمین🌺🌺🍁

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مرسی عزیزم اتفاقا ماست دوس داره فقط اینکه پنج تا دندون بیشتر نداره اینکه بیشتر ب غذای مایع تمایل داره دلیلش همینه ی خدای نکرده مشکل داره غذای جامد ا در هزار اگر بخوره 

🍃🍀بیقراره آرامش اسمتم خـــــــــــــدا😘😘 دستام رو ب قدرت تو بالا اومده دستمو بگیر🍀🍃یاارحم الراحمین🌺🌺🍁
[QUOTE=337146019]مرسی عزیزم اتفاقا ماست دوس داره فقط اینکه پنج تا دندون بیشتر نداره اینکه بیشتر ب غذ ...

@97mamanmatin  

اما ماست با تخم مرغ زیاد خوب نیست 

خب سس بزنم ایرادنداره