2777
2789

دوتا تاپیک تو یه زمان

یکی شوهرش ازش بدش میاد یکی خودش از شوهره بدش میاد

چه خبرتوووونه؟

اشکالی نداره اگه گاهی حریفِ خستگی‌هات نشدی🫂

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یکی هم چون شوهرش بهش کیس داده ناراحته قهر کرده 

تویی که داری این متنو میخونی،       آره آره دقیقااااا با خودتم!                 امیدوارم یه شب بیاد که از      خوشحالی تا صبح خوابت نبره💖💞

خب برای اینکه دخترامون همه عجله دارند 

طرف وضع مالیش عالیه همش ۱۶ سالشه ازدواج می‌کنه 

یا دوازده سالشه دوست پسر داره حتی بخاطرش رگ میزنه 

بابا چه خبره قحطی پسر اومده ؟ اگه اومده بگید ما هم یک کاری بکنیم یکوقت گرون نشه پسر 

بیا به جرم عاشقی بکش منو نرو 💔نگاه کن این آن نحیف و زار و خسته رو 💔تو رو به جون خاطرات خودمون بمون 💔...بیا و راحتم کن از نگاه آدما ... نذار بگیر دامنم رو آه آدما 💔بگو چرا باید بسوزه لحظه های من بخاطر نگاه اشتباه آدم ها 

من ک امشب دلم فرنچ کیس و کیس خواست💔

لطفا تا داری میخونی واسه کنکورم دعا کن(فرهنگیان) ایشالا شماهم ب هرچی میخواین برسین قربونتون بشم ک دعا میکنید 🥲❤قبول نشدم و غمگین ترینم🙂💔شروع دوباره😍ببینم چ میکنم. سال دیگه🥲

من هنوز نفهمیدم کیس ینی چی منظورش چیع 

مهسا هستم یه دوست داشتنیه۴زبونه😍معلم زبان انگلیسی و ترکی استانبولی هستم و دانشجوی ادبیات فرانسه :) همه کار و زندگیم در حال حاضر فرهنگ های مختلف کشوراییه که به زبونشون صحبت میکنم :) 🇹🇷🇺🇸🇨🇵 پ.ن : یکی از اون۴ تا زبون فارسیه البته 😂 

من نمیدونم چرا انقدر نی نی سایت با دنیای واقعی فرق داره

والا من هرکسیو میشناسم ازدواج کرده خیلی خوشبخته و داره عشق دنیارو میکنه

اینجا چرا همه از ازدواج پشیمونن عجیبه برام

یا رب تو چنان کن که پریشان نشوم💫...
من هنوز نفهمیدم کیس ینی چی منظورش چیع 

ماچ بوس😂😂😂عقده ایی ها تن فردوسی بیچاره تو گور لرزید اخه مگه مجبوری

تویی که داری این متنو میخونی،       آره آره دقیقااااا با خودتم!                 امیدوارم یه شب بیاد که از      خوشحالی تا صبح خوابت نبره💖💞

وای اونو که دیگه هممون حالمون بهم خورد ازش نه فقط شوهرش😂🤦🏻‍♀️

اشکالی نداره اگه گاهی حریفِ خستگی‌هات نشدی🫂