2777
2789

کلی کامنت هست توی انیستا که هر روز باهاش جرمیخورم اما چون باردارم یادم نمیمونه اما این یادم مونده داداش تو ورزش نکن برای سلامتیت ضرر داره بجاش شیشه بکش😂😂به اونایی میگن که ورزش های خطرناک میکنن خصوصاً اون پسره که از داربست ها آویزون میشه

دعا کنید منم مامان بشم💜🥲 «« این امضا توی تاریخ۱۴۰۲/۹/۱۶ برای همیشه و به اذن خدا تغییر کرد»»ومن به لطف خدا باردار شدم😭😭😭 ... از خدای مهربونم می‌خوام دامن همه ی منتظرا رو سبز کنه 🥺🌱✨میشه برای شنیدن صدای قلب نی نی شیطونم و سالم بودنش دعا کنی ؟؟🥺💜✨ توی تاریخ ۱۰/۸صدای قلب نازشو شنیدم برای همه این لحظه رو می‌خوام 😍♥️🌿 تاریخ ۱۱/۱۲رفتم سونو آن تی یه پسمل شیطون بودو همه چیز عالی بود ♥️😍🤍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کلی کامنت هست توی انیستا که هر روز باهاش جرمیخورم اما چون باردارم یادم نمیمونه اما این یادم مونده دا ...

وای اونجایی ک گفتی پاره نیشم😂

درد را باران نمیشورد ولی.... زیر باران زیر باران گریه کن

به کلیپ رقص عروس بودعروس میرقصید داماد بدون هیچ واکنشی فقط نگاهش میکرد نوشته بودن ورژن خارجی گلزار 

یا این 

چرا هرکی یه شوهر برداشته میرقصه 

توروخدا حمایتشون کنین همینجا بمونن نرن خارج ابرومون رو میبرن

داداش یکم دیگه تحمل کن داریم مهریتو جور میکنیم 

اگه تو خطری یه علامت بده

زنه هست اهل تبریزه فکرکنم اسمش یادم رفت، اسم شوهرش مصطفی، خانمه خودش لاغره میرقصید به شوهرش میگفت توام دست بزن،یکی کامنت گذاشته بود انگار شیر دستشویی ول شده

انقد خندیدم به این کامنت

همون پسره که موزمی خوره می ره توارتفاع ؟

همونه فکر کنم 😂😂

دعا کنید منم مامان بشم💜🥲 «« این امضا توی تاریخ۱۴۰۲/۹/۱۶ برای همیشه و به اذن خدا تغییر کرد»»ومن به لطف خدا باردار شدم😭😭😭 ... از خدای مهربونم می‌خوام دامن همه ی منتظرا رو سبز کنه 🥺🌱✨میشه برای شنیدن صدای قلب نی نی شیطونم و سالم بودنش دعا کنی ؟؟🥺💜✨ توی تاریخ ۱۰/۸صدای قلب نازشو شنیدم برای همه این لحظه رو می‌خوام 😍♥️🌿 تاریخ ۱۱/۱۲رفتم سونو آن تی یه پسمل شیطون بودو همه چیز عالی بود ♥️😍🤍
زنه هست اهل تبریزه فکرکنم اسمش یادم رفت، اسم شوهرش مصطفی، خانمه خودش لاغره میرقصید به شوهرش میگفت تو ...

وای من باکامنتای این جیغ می زدم ازخنده 😂😂😂می گفتن مصطفی دادش تحمل کن داریم میایم 

یاگفتن مگه چندتامهرش کردن که اینطور تحمل می کنه 

وای اونجایی ک گفتی پاره نیشم😂

کلا ملت باحالی داریم خدایی کاش انیستا یه چالش میزاشت در مورد باحال ترین کامنت ها به خدا ایران اول میشد

یه کلیپ بود ازن و مرده اهنگ رو دابسمش می کردن و مرده بدون هیچ حرکتی فقط دوربین رو نگاه نی کرد . 

یه نفر کامنت گذاشته بود داداش اینجوری نگام نکن به خدا کاری از دستم بر نمی یاد 🤣

وای من باکامنتای این جیغ می زدم ازخنده 😂😂😂می گفتن مصطفی دادش تحمل کن داریم میایم  یاگفتن مگ ...

اخ کامنتای مبینا و ابیر رضا هم خیلی خنده دارن 😂اما من مبینا رو دوست دارم😂💙

زنه هست اهل تبریزه فکرکنم اسمش یادم رفت، اسم شوهرش مصطفی، خانمه خودش لاغره میرقصید به شوهرش میگفت تو ...

آستارایی هست

یکیم نوشته بود بیچاره مصطفی تحمل کن داریم مهریه رو جور میکنیم

بعد کلیپ بعد خود مرده داشت میرقصید نوشته بودن مصطفی از جمع آوری مهریه ناامید شد و به ندا پیوست