اذیت میکرد هرچی میگفتم بخواب میگفت نمیخوابم میخواست پلی بازی کنه این وقت شب گفتم احمق بگیر بخواب گفت احمق خودتی😥
منم قاطی کردم چندتاسیلی زدم تو سروصورتش😭😭😭....کلابچه بی ادبی نیست کلاس چهارمه ولی این حرفش اعصابموخراب کرد.الان ازینکه زدمش دلم داره میترکه و خودمولعنت میکنم...نمیدونم رفتار درست چی بود درقبال این حرفش
یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
دقیقا افرادی که خودشون کنترل روی خودشون ندارن میان به بیچاره عذاب وجدان میدن
خواهر من کی رو دیدی اول از خودش شروع کنه ؟
همه انگشت اشاره میگیرن سمت دیگران
که اول تو درست شو بعد من
تفلک مادر از صب تا شب جون میکنه بچه بزرگ میکنه
بچه بهش میگه احمق انتظارم دارن مادره بوس کنه بچشو بگه افرین که از الان یاد گرفتی مادرتو خورد کنی
سئوال درسی داشتین کمک میکنم از اونجایی که تو انسانی تخصص دارم انسانی خدایا ، اخرین درخواست من از تو قدرت تحمل چیز هاییست که من را از پا درخواهد اورد ؛ میدانم برای انسان سختی ها بسیار است ، اینجا دنیاست . دار مکافات و زندان مومنان ؛ مونان به تو ، به عشق ، به سختی.
این آخرای سال تعجب میکنم چرا باید پلی استیشن وسط باشه
🇮🇷 پروردگارا، زنانی که خود را پوشیده نگه میدارند، مشمول رحمت و غفران خود بگردان. (مستدرک الوسایل، ج ۳، ص ۲۴۴) حضرت محمد ص (جنگ نبود ، تست حلال و حروم بود). گوشه ای از جنایات رضاخان میرپنج https://farsnews.ir/H_raji/1760521642799780630