2777
2789

نمیدونم چرا انقد بهم ریختم، دچار حالت تهوع و سوزن سوزن شدن پا و فشار رو گیجگاهم شدم. موندم چرا تا الان خوب نشدم از ظهری. واسه شمام پیش اومده؟

اره من کارم به بیمارستان کشید 

✍🏻 ای ستاره ، ای ستاره ی غریب ! ما اگر ز خاطر خدا نرفته ایم ، پس چرا به داد ما نمی رسد ؟! ما صدای گریه ی مان به آسمان رسید ، از خدا چرا صدا نمی رسد ؟!                                                   ممنون میشم اگر برای شادی روح دوست آسمونیم فاتحه بخونید یا صلوات بفرستید ، اگر انجام دادید حتما بهم بگید که دعاتون کنم و برای سلامتی تون صلوات بفرستم 💌

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من اینجور مواقع بدنم لرزش خفیف میگیره تا چند دقیقه 

فقط 41 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

-شاید اگر صدقه خود را در سطل زباله بندازید زودتر به دست نیازمند برسد تا در صندوق صدقات..!

امسال

خیلی حرفا شنیدم شکست روح و جسمم

حمله عصبی منظورت پانیک هست 

روی صورتت گلاب بزن یکم هم بخور پراپرانول هم بخور

وقتی افراد زیاد به دروغ قول بدن دیگه کلمه ها ارزششو از دست میدهند. همه دشمنتند همه دوستتند اگه اینجوری فکر کنی هیچ اتفاقی نمیتونه غافلگیرت کنه....

بله بارها و بارهاااا و حتی همین یه ساعت پیش 

اینقدر حالم بد شد و بالا آوردم الان بیجون و دلشکسته یه گوشه افتادم 

خدایا من از مادرم نمیگذرم توام نگذر هیچوقتتتت حلالش نمیکنم 

♻️کارما♻️
علائمتون مثل من بود؟

من داغ کردم...ضایع شدم خیلی...فشار اومد بم...هی باد می‌ریخت قلبم انگار...گلوم اومد بم...و استرس شدید رفتم دکتر گفت عصبی شدع تیروئید چیکار کردی با خودت 

چندباری آره؛ یه بارش حالم خیلی بد شد تا یک‌هفته جون تو بدنم نبود 🤦🏽‍♀️

خود را تنگ در آغوش بگیر و دلخوش به رویای دیگران نباش؛ تو اولین و آخرین انسان در جهانِ خود هستی و با پایان تو جهان نیز به پایان می‌رسد.