2777
2789
عنوان

دخترم بستری شد

| مشاهده متن کامل بحث + 2508 بازدید | 78 پست

عزیزم ۱۴ تا صلوات به نیت سلامتی کامل دخترت فرستادم. به امید خدا خیلی زود با سلامتی کامل برمیگردین خونه جفتتون. شبای بیمارستان عجیب دلتنگی میکنه آدم. حق داری.... امیدوارم همه مریضا لباس عافیت تن کنن، از جمله شما و گل دخترت

اگه خواستین برای شادی روح مامانم قشنگم صلوات بفرستین لطفا. مرسی مهربونا❤️

منم چندبار دخترم بستری شد یه بار عفونت خون ۴۰ هزار  یه بار ویروس اپتشین بار که این باعث شد یه ر ...

خیلی سخته ..ممنونم. من خودم هم سیستم ایمنی بدنم ضعیف ، آسم هم دارم 

آن شا الله شرایط درست میشه 

ای هیچ ،برای هیچ ، برهیچ، مپیچ ...کار خوب فقط زمانی ارزشمنده که فقط برای رضای خدا و خالصانه باشه...ما باید حتی برای تک تک کلمات در فضای مجازی اون دنیا جواب پس بدیم...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم دخترت چند سالشه؟؟؟گلو درد و سرفه و آبریزش هم داره؟؟؟

گلو درد و سرفه شدید داره 

آبریزش بینی نداره 

8سال

ای هیچ ،برای هیچ ، برهیچ، مپیچ ...کار خوب فقط زمانی ارزشمنده که فقط برای رضای خدا و خالصانه باشه...ما باید حتی برای تک تک کلمات در فضای مجازی اون دنیا جواب پس بدیم...
عزیزم ۱۴ تا صلوات به نیت سلامتی کامل دخترت فرستادم. به امید خدا خیلی زود با سلامتی کامل برمیگردین خو ...

ممنون از همه شما   

پرستار گفت طبق آزمایش ها ویروس کرونا یا آنفلوآنزا  دکترش فردا صبح میاد

اشکال نداره ایشالله زود خوب میشه منم پسرم کرونا گرفت چهار روز تو خونه براش سرم و ... زدم اصلا این تب لعنتی پایین نمیومد دیگه روز ۵ بردم بستری کردم. ۵ روزم اونجا بستری تو اتاق ایزوله بستری بودیم. خیلی سخت گذشت ولی خداروشکر بخیر  گذشت. ببین پسر من در حدی ضعیف شده بود اومد خونه نمی تونست راه بره من شروع کردم داد و بیداد فک کردم کرونا اثر گذاشته رو سیستم عصبی پاهاش. بعد سریع بردیم مجدد دکتر خندید گفت این مال اینه خودش ضعیف بوده الانم بدتر ببر بهش چیز مقوی بده تا بنیه اش برگرده بتونه حرکت بده خودش رو مال من در این حد وحشتناک کرونا گرفت. 

نگران نباش ایشالله که زود خوب میشه

لطفا اگه امکان داره برای شادی روح عزیز آسمونی من یه فاتحه و صلوات مهمونش کنید🙏

سلام الان حال گل دخترتون و خودتون بهتره

آقایون درخواست ندن! عمریه غلامشم .... عمریه باورمه... خونه امید من فقط خونه مادرمه.... ادخلوا یا زهرا سلام الله علیه ...دلم با نگات زنده میشه ....حواست به من هست همیشه....منو میشناسی مثل یه مادر... نمیشه تو باشی و تنها بمونم.... مگه میشه تو ناخوشی ها بمونم... میخوام تا نفس دارم همینجا بمونم
سلام الان حال گل دخترتون و خودتون بهتره

سلام عزیزم 

دیروز ظهر ترخیص شد ، خوبه ، امشب تو خواب سرفه میکرد ک داروش دادم ... همسرم الان رفت آنتی بیوتیکش بخره ...

نسبت ب قبل خیلی بهتره .. ریه هاش درگیر شده بود .

سلام عزیزم  دیروز ظهر ترخیص شد ، خوبه ، امشب تو خواب سرفه میکرد ک داروش دادم ... همسرم الان رف ...

ای جانم الهی ان شاالله بهتر باشه عزیزم

آقایون درخواست ندن! عمریه غلامشم .... عمریه باورمه... خونه امید من فقط خونه مادرمه.... ادخلوا یا زهرا سلام الله علیه ...دلم با نگات زنده میشه ....حواست به من هست همیشه....منو میشناسی مثل یه مادر... نمیشه تو باشی و تنها بمونم.... مگه میشه تو ناخوشی ها بمونم... میخوام تا نفس دارم همینجا بمونم
سلام عزیزم انشالله دخترتون حالش خوب شده باشه معذرت می‌خوام ی سوال داشتم شما تو دوران بارداری اسپری آ ...

سلام ، ممنونم عزیزم 

تاپیک برای اردیبهشت هست ، دخترم خوبه 

بله تحت نظر متخصص ریه اسپری قوی ریه مصرف میکردم گاهی

عزیزم برای خودت و دخترت ایه الکرسی خوندممامان مهربون غصه نخوردخترت زود خوب میشه

قربون محبت شما ، محبتت ب خودت هم برگرده، 

عزیز تاپیک برای ماه اردیبهشت هست 

دخترم خوبه