2777
2789
عنوان

دخترم بستری شد

| مشاهده متن کامل بحث + 2506 بازدید | 78 پست

انشالله خدا شفاش بده

دختر منم مهرماه مریض شد مجبور شدم بستری ش کنم 

ولی الحمدلله با بستری خوب شد

نگران نباش اینجوری بهتر و زودتر خوب میشه

اینجا تبادل نظره اگه مخالف نظرم هستی ریپ نزن من فقط نظرمو گفتم حوصله ندارم
عزیزم .... منم دو بار اونم وحشتناک تجربه بستری دخترم رو دارم وای از شب بیمارستان.... ان شاءالله ز ...

ممنون از همدردی تون

ای هیچ ،برای هیچ ، برهیچ، مپیچ ...کار خوب فقط زمانی ارزشمنده که فقط برای رضای خدا و خالصانه باشه...ما باید حتی برای تک تک کلمات در فضای مجازی اون دنیا جواب پس بدیم...

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

انشالله خدا شفاش بده دختر منم مهرماه مریض شد مجبور شدم بستری ش کنم  ولی الحمدلله با بستری خوب ...

ممنونم عزیزم 

ای هیچ ،برای هیچ ، برهیچ، مپیچ ...کار خوب فقط زمانی ارزشمنده که فقط برای رضای خدا و خالصانه باشه...ما باید حتی برای تک تک کلمات در فضای مجازی اون دنیا جواب پس بدیم...
    ممنون از همدردی تون

کدوم بیمارستانی؟

در غدیر گفتند زنها هم بیایند بیعت کنند. این یعنی خیلی قبل تر از آن که فمینیست ها بخواهند منت #حق_رأی و مشارکت سیاسی را بر سر ما بگذارند، به ما گفتند یک پای حیات سیاسی اسلام زن ها هستند. پیام غدیر تنظیم کردن زندگی با ولایت است. پیام غدیر هماهنگ کردن زندگی با نیازهای حکومت و جامعه است. باید پرسید زن های کوفه و شام کجا کم گذاشتند که ولی خدا به مسلخ  رفت؟

دارم میمیرم از غصه     

حال دخترم ناجور بده 

چ بیماری داره؟؟؟

پرستار گفت یا کرونا یا آنفلوآنزا 

از همکلاسی های مدرسه گرفت 

گفت چند تاشون بدجور مریض بودند 

مشکل اش چیه؟ ویروس؟ خوب میشه

ویروس 

بدنش هم ضعیف بود از قبل و کم اشتها بود .. هر چند تا الان چند بار بستری شد اما

هیچ وقت اینطور مریض نشده بود 

پرستار گفت یا کرونا یا آنفلوآنزا  از همکلاسی های مدرسه گرفت  گفت چند تاشون بدجور مریض بو ...

علایمش چیه عزیزم؟ دختر منم دو روزه مریضه

تب خیلی زیاد میکنه و لرزم داره

شکم درد هم داره