2777
2789
عنوان

من چرا انقد حسودم

465 بازدید | 11 پست

حسادت خیلی چیز بدیه

من خودمو کشتم یه ماه برا آموزگاری خوندم قبول نشدم...حالا تصمیم دارم سال بعدم شرکت کنم

بعد امروز شنیدم دختر فامیلمون پارتیش براش تو سفارت کار جور کرده

بیکار یا شاغل بودن اون بمن چه آخه که انقدد دارم دق میخورم..کاش خدا به امثال ما هم یه نگاهی مینداخت

فکر تا وقتی که فقط فکره و ضرر به کسی نمیزنه اشکال نداره

اما اگه اومد تو عمل و باعث ازار کسی شد جای ایراده

خیلی به خودت سخت نگیر. همه ادما از این افکار به اطرافیانشون دارن مهم اینه نزاری این افکار وارد اعمال و رفتارت بشه و بخوای کاری بر علیه اون شخص انجام بدی یا اذیتش کنی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فکر تا وقتی که فقط فکره و ضرر به کسی نمیزنه اشکال نداره اما اگه اومد تو عمل و باعث ازار کسی شد جای ...

نه آخه چه اذیتی دارم بکنم..

من دلم به حال خودم میسوزه فقط که هیشکیو غیر خدا ندارم..دلم میخواد لااقل این ناعدالتی هارو که میبینم، آزار نبینم..ازش بگذرم

الان خیلیا پارتی کلفت دارن قشنگ همه جا جاشون می کنه ارزش نداره به خدا تلاشتو کن ایشالا سال بعد قبول ...

همین که میگی ارزش نداره...چرا میگی؟؟‌شنیدن این دلایل شاید آرومم کرد

اگه خدا بخواد و بتونم امسال همه تلاشمو میکنم که قبول شم

همین که میگی ارزش نداره...چرا میگی؟؟‌شنیدن این دلایل شاید آرومم کرد اگه خدا بخواد و بتونم امسال همه ...

با پارتی رفتن سرکار ارزش داره به نظرت؟من عزت نفسم به هیچ وجه قبول نمی کنه خدا شاهده انقدر اشنا دارم که فقط کافی بود بگم برام کار جور کنید دو ثانیه ای سرکار بودم اما من سرمو جلوی کسی خم نکردم وایستادم خودم تلاش کردم و خودم رفتم سرکار اجازه دخالت و منت گزاشتنم به کسی ندادم .

نه آخه چه اذیتی دارم بکنم.. من دلم به حال خودم میسوزه فقط که هیشکیو غیر خدا ندارم..دلم میخواد لااقل ...

دنیا رو هر گوششو نگاه میکنی یه چیزی داره که حرصتو دراره

یکی یه حرف قشنگی میزد میگف باید ادم انقدر زندگیشو از فکر خوب و کار خوب پر کنه که وقت برا فکر بد و کار بد نمونه

ذهن ادم هرچی خلوت تر این افکار ازار دهنده بیشتر

ادم هرچی سر شلوغ تر باشه اصلا وقت نمیکنه به این چیزا فکر کنه

دنیا رو هر گوششو نگاه میکنی یه چیزی داره که حرصتو دراره یکی یه حرف قشنگی میزد میگف باید ادم انقدر ز ...

بله درسته..انشاالله شروع میکنم درس خوندن..این افکارو فراموش میکنم

منم از این فکرا خیلی دارم و ب شدتتتت عذاب وجدان میگیرم میگم اخه ب من چه کی چیکار میکنه ولی باز ناراحتم میشم اگه کسی ازم جلو بزنه خیلی دارم رو خودم کار میکنم ولی همش خودمو با بقیه مقایسه میکنم و احساس خوبی نمیگیرم از اینکه اونا جلو میزنن😔

کاربری دست دو نفره منو خواهریم(دوستم)🥰