2777
2789

خانوما لطفا هرچی میدونید بهم بگین من پارسال همین موقع ها ماه اول اقدامم پریودم جلو افتاد و ماه بعدش حامله شدم ولی یهو افتادم سر لکه بینی و بعدم خونریزی قبلشم سریع رفتم سونو ک اصلا هیچی تو رحمم ندیدن ولی آزمایش مثبت بود حاملگی خارج از رحمم نبود 

الان این ماه اقدام کردم 

یک هفته بعد اقدام  ک میشد تقریبا ۱۰ روز بعد از پریودم دردای قبل پریودی شروع شد و الان ک هنوز یک هفته مونده ب نایم پریودم از دیشب لکه بینی دارم لکه های قهوه ای تیره لخته و درد پریود ندارم چون درد پریودم شدیده فقط تخمدان سمت چپم تیر های شدید میکشه 

عزیزم استراحت داشته باش

چیزای سنگین بلند نکن زیاد رو پا واینسا توالت فرنگی استعاده کن نمازت رو نشسته بخون

ان شاءالله که بارداری و سالم دنیا میاد

فقط 16 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

احتمال بارداری هست

اخه چون پارسال همین شکلی سقط شد میترسم البته پارسال بیبی چک مثبت شد ولی الان تقریبا ۱۸ روز از اقدامم میگذره میتونه تخک گذاری یا لانه گزینی باشه؟ آخه نمیدونم چرا لکه ها تیره هستن 🥲

اخه چون پارسال همین شکلی سقط شد میترسم البته پارسال بیبی چک مثبت شد ولی الان تقریبا ۱۸ روز از اقدامم ...

میدونه لانه گزینی باشه 

در هر صورت استرس خیلی بده 

توکلت به خدا باشه