2777
2789
عنوان

کتاب جدیدی ک خوندم😍📖✨

112 بازدید | 8 پست

کتاب: 📖چرا مردان دروغ میگویند و زنان گریه میکنند؟ 📖

خیلیییییی جالب بود و نکته های قشنگی داشت حتما بخونین...

دخترا اخرین کتابی ک خوندین چی بود؟دوستش داشتین؟؟

﴿𝑲𝒖𝒓𝒅𝒊𝒔𝒉 𝒈𝒊𝒓𝒍﴾🍓فکر میکنید اگر همین فردا زنان از خواب بیدار میشدند و تصمیم میگرفتند که بدن هایشان را همین گونه که هست دوست داشته باشند، چند تجارت از رده خارج میشد؟! تجارت هایی که از ترویج نفرت زن به بدنش درآمد کسب میکنند....! _اکانت حاصل سومین ترکیدن میباشد🪒

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کتاب از دولت عشق ،نه 

چرا نه؟ 

﴿𝑲𝒖𝒓𝒅𝒊𝒔𝒉 𝒈𝒊𝒓𝒍﴾🍓فکر میکنید اگر همین فردا زنان از خواب بیدار میشدند و تصمیم میگرفتند که بدن هایشان را همین گونه که هست دوست داشته باشند، چند تجارت از رده خارج میشد؟! تجارت هایی که از ترویج نفرت زن به بدنش درآمد کسب میکنند....! _اکانت حاصل سومین ترکیدن میباشد🪒

آخرین: شبهای روشن 

الان دارم سمفونی مردگان رو میخونم 

کسی قدر دل پاک مونه هرگز نمی دونه مو "موسی" هم ِبشُم "آسیه" از "آبُم" نمی گیره.نِفهمید و نمیفهمن مُنو درد مونه اینجا مو خط دکترُم خالو کسی قابُم نمی گیره 🍀

آخرین: شبهای روشن  الان دارم سمفونی مردگان رو میخونم

قشنگه؟ 😋تعریفشو زیاد میکنن

قشنگه؟ 😋تعریفشو زیاد میکنن

شبهای روشن قشنگه فیلمش رو هم دیدم

سمفونی هنوز اولشم نمیدونم

کسی قدر دل پاک مونه هرگز نمی دونه مو "موسی" هم ِبشُم "آسیه" از "آبُم" نمی گیره.نِفهمید و نمیفهمن مُنو درد مونه اینجا مو خط دکترُم خالو کسی قابُم نمی گیره 🍀

سلام ، این کتاب راجع به چیه؟

سلام عزیزم درمورد ویژگیای زن و مرد و تفاوت هاشون توی چیزای مختلف مثلا میگه چرا مردا درمورد کارها تنبلی میکنن چرا زنها غر میزنن چرا زنها موقع حرف زدن بزرگنمایی میکنن خیلیییی جالبه متنش خسته کننده نیست اصلا به زبان طنزم نوشته و نکته یاد میده