2777
2789

7

11

19

26

بسم الله الرحمن الرحیم

💎 اَللّهُمَّ نَوِّر قُلُوبَنا بِالْقُرآن اَللّهُمَّ زَیِّن اَخْلاقَنا بِزینَةِ الْقُرآن اَللّهُمَّ ارْزُقنا شَفاعَةَ الْقُرآن💎

°•○●°•🍃🌸🍃•°●○•

🌼خیلی ممنون از همکاریتون دوستای خوبم🌼

💐  اجرتون با خدا و قرآن باشه عزیزان دل💐

⚜برای تلاوت این جزها از شنبه8اردیبهشت الی جمعه 14اردیبهشت فرصت داریم🥰💞

⚜ ثواب قرائت قرآن این هفته را هدیه می کنیم به روح مطهر شهید استاد مرتضی مطهری معلم شهید ؛ و همچنین هدیه میکنیم به تمام کسانی که حق الناسی در حقشون انجام دادیم_
امید داریم که پروردگار مهربان و بخشنده ندامت ما را پذیرا باشند🤲

⚜همچنین ثوابی از تلاوت این ختم برسه به روح تمامی اموات درگذشته ما که دستشون از این دنیا کوتاست🤲🍂

خدایا بابت همه نعمتات ازت ممنونم❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بازم مثل هفته قبل تاپیکتو اتفاقی دیدم  بازم جزء ۱۱ برمیدارم  تو رو خدا دعام کنین به همه ب ...

چشم عزیزم ۱۱ سهم شما انشالا به حاجتت برسی گلم

@aryla     سلام گلم ازین ۴تا حز فقط دیگه میتونید انتخاب کنید میترسم تا انلاین شید باز ...

عزیزم ۷ و ۱۹ رو گذاشتم برای شما

دیگ تاپیک نمیزنم تا بهم تاییدیه بدین گلم

۱۱ را باز برداشتند