2777
2789
عنوان

ازدواج اونی که دوسش داشتم💔

224 بازدید | 19 پست

دیشب فهمیدم اکسم(دوستپسر سابق) که هنوز خیلیی دوسش دارم ازدواج کرده :) از دیشب حال خوبی ندارم میدونم که باید ازش گذشت ، ولی راهکار بهم بدین چیکار کنم از این حال دربیام خسته شدم از فکر کردن مداوم بهش ،خیلی سخته این شرایط واسم..

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فقط گذر زمان 

یه رابطه درست با یه آدم درست هم بد نیست به شرطی که وابسته نشی و عاقلانه پیش بری

وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵

فرض کن مرده عشق حدید پیداکن

کاش به همین راحتی بود من پنج ماه به امید برگشتنش بودم چون قبل کات قرار بود رابطمون رسمی شه ولی خب به دلایلی کات شد ، و دیشبم که فهمیدم عقدش بوده🙂

کاش به همین راحتی بود من پنج ماه به امید برگشتنش بودم چون قبل کات قرار بود رابطمون رسمی شه ولی خب به ...

ولش کن اون فرقی با مرده نداره دیگه دورتو شلوغ کن باشگاه برو سفر برو درس بخون نزار اصلا ب رهنت برسه

انگار دیگه جونی ندارم که یکیو به زندگیم راه بدم 

باید به خودت زمان بدی عزیزدلم

اگه حالت بهتر نشد برو روانشناس

این مدت با دوستات صحبت کن و دربارش حرف بزن 

غم ها و حرف هاتو نریز توی خودت 

زمان کمرنگترش می‌کنه 

بیشتر مراقب خودت باش 

گریه هاتو بکن؛غمگین باش؛فکر و خیال هاتو بکن 

باید این سوگ بگذره 

ولی از چند هفته بیشتر شد و حالت بدتر شد برو تراپی حتما 

وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵

ولش کن اون فرقی با مرده نداره دیگه دورتو شلوغ کن باشگاه برو سفر برو درس بخون نزار اصلا ب رهنت برسه

من آدم درونگراییم و همیشه دورم خلوت بوده، الآنم سرکار میرم کلاس میرم ولی خب گوشه ذهنم فکرش هست که اونم امیدوارم هرچه زودتر پاک شه، بدبختی اینجاست که جایی ک کلاس میرم هم دو قدمی محل کار اونه😂🤦🏻‍♀️💔

باید به خودت زمان بدی عزیزدلم اگه حالت بهتر نشد برو روانشناس این مدت با دوستات صحبت کن و دربارش حر ...

پنج ماه از کاتمون می‌گذشت قرار بود رسمی شه همچی ولی کات شد امید به برگشتنش بود تا دیشب از دیشب انگار یه بار خیلی سنگین رو شونه هام نشسته ، مرسی از توصیه هات🙂❤️ امیدوارم هرچی زودتر این دوران بگذره 

پنج ماه از کاتمون می‌گذشت قرار بود رسمی شه همچی ولی کات شد امید به برگشتنش بود تا دیشب از دیشب انگار ...

میفهمم چی میگی عزیزم 

حس خیلی بدیه و تجربه تلخیه

به بدی هاش و ویژگی های منفیش فکر کن