2777
2789
عنوان

صاحب خونه من

| مشاهده متن کامل بحث + 218 بازدید | 25 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

رهن کامل نشستم قراردادن داره تموم میشه هنوز واریز نکردم گفتم مشورت بگیرم 

اوکی پس برو تو بنگاهی که قرارداد نوشتین در حضور بنگاه براش واریز کن و فیشش و بزار لای قرار دادت و بنگاه دار هم پشت نویسی کنه و امضاء کنه شاهدم نمیخواد فقط مشخص بشه تا سال دیگه تمدید کردی و مبلغ جدیدم درج بشه 

خودت برو ایشونم نیومد مشکلی نیست امضاء املاکی کافیه اگرم نباشه خود املاک باهاش هماهنگ میکنه بیاد 

اوکی پس برو تو بنگاهی که قرارداد نوشتین در حضور بنگاه براش واریز کن و فیشش و بزار لای قرار دادت و بن ...

اون نمیاد بنگاه چطور وقتی امضا صاحبخونه نباشه که نشون از رضایته همچین چیزی قبول میشه 

🤍
وقتی پیامکش باشه چی حتی اکه پیام پاک هم باشه باز میشه پیگیری کرد و مشخص میشه این آقا پای قرارداد بود ...

نه فکرنکنم فقط اون قراردادی که نوشتین وجه قانونی داره اگه اینطوربوده که دیگه کسی بنگاه نمیرفت باپیامک همه خونه اجاره میدادم مشاوراملاک یعنی قانونی

تک تک اشکام...اسیدمیشه روقلبت یه روز....
شاهد مگه دونفر نباید باشه

کی گفته این حرف رو !مگه میخواد خونه رو بنامت بزنه!!!!!

والا ما تو بنگاه رفتیم نوشتیم شاهدنبردیم اصلا تو خونه ام یبار نوشتیم فقط پدرمن بود و خانم اون اقا 

دیگه اتفاق خاصی قرار نیست بیفته شاهد و اینجور حرفا بخواد اگه خیلی میترسی و صاحب خونه نمیاد بنگاه  خونه رو تخلیه کن

کی گفته این حرف رو !مگه میخواد خونه رو بنامت بزنه!!!!! والا ما تو بنگاه رفتیم نوشتیم شاهدنبردیم اصل ...

برای پشت نویسی تو اینترنت دیدم دوتا شاهد لازمه حالا نمی‌دونم برای هر نفر با دونفر یکی از طرف اونا یکی از طرف مستاجر کافی باشع

🤍