2777
2789
عنوان

بارداری و لکه بینی

| مشاهده متن کامل بحث + 241 بازدید | 47 پست
نزدیکای پریودم بود خیلی درد داشتم میگفتم الان پریود میشم الان خون میاد  درهمون حد درپریود ...

خداروشکر انشاالله خدا برات حفظش کنه خیلی خداروشکر کن 

مال بعضی ها بتاشون کم میشه مال بعضی ها زیاد میشه مال زنداداشم ۲۰۰۰بود خیلی میترسید ولی خداروشکر الان هفت ماهشه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ششم قرار بود پریود بشم نشدم امروز بیبی چک زدم منفی شد از دیروز هم لکه بینی دارم🙁

بزار این لکه ها تموم میشه خب  تا سه روز معمولا میاد اگه دیدی شدید شد و خون شد  حتما پریودیه اگه نشد و قط وص شد باهمون رنگ و مقدار بدون گرفته ولی  الان بی بی نشون نمیده باید صبر کنی بچه بگیره تو دلت بعد بزن من ۲۰ روز بعد لکه بینی زدم

بزار این لکه ها تموم میشه خب  تا سه روز معمولا میاد اگه دیدی شدید شد و خون شد  حتما پریودی ...

خدا از دهنت بشنوه انشاالله که باردار باشم واقعا دلم داره میترکه از استرس

خدا از دهنت بشنوه انشاالله که باردار باشم واقعا دلم داره میترکه از استرس

چند روز بعد سینه هات تغییر میکنه یه عالم رگ ابی میزنه بیرون  تو تخت سینت و خود سینه هات تو اینه کامل دیده میشه بعد نوک سینه هات دردمیگیره مث وقتی ک داشتیم بزرگ میشدیم درمیومد درهمون حد