2777
2789

میتونم ماهی ۷تومن هم قسط بدم تا۸تومن میتونین راهنماییم کنید، اگ ۱۵۰تومن هم بشه میتونم بذارم بانک و دو برابرش وام بگیرم لطفا راهنمایبم کنید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ما از بانک با کارکرد حساب خودمون دویست تومن گرفتیم. همون بانکی که حقوق همسرم واریز میشد. بررسی کردن، ...

من ی ساله شوهرم حقوقش از بانک مهر میگیره ماهیانه میانگین ۱۸تومن بعد وقتی واریز میشد نمیذاشتیم بمونه مثل وقتی حقوق واریز میشد خرج میکردیم میشه؟ شما چن وقت کار کرد داشتین با مهر؟ درامدتون زیاد بود

کارکرد حساب فقط حقوق بوده ؟ کدوم بانک ؟

اره فقط حقوق می اومد داخلش. بانک تجارت. باهاش خرج هم میکردیم. اتفاقا شوهر ولخرجی هم دارم. کل حقوقش رو دو هفته ای میخوره. طوری که دو هفته بعدی نهایت یک میلیون بمونه تو حسابش