2777
2789

سلام.لطفا یه آرایشگاه خوب در زمینه کوتاهی و رنگ و البته پاکسازی صورت بهم معرفی کنین.کارش به روز و جدید باشه.آرایشگاه هایی که میرمو دوست ندارم قبلا خوب بودن ولی الان همون مدلا و سبکای قدیمی کار میکنن انگار.

یه نفس بیشتر فاصلمون نیست ........

آرایشگاه ابریشم خیابون توحیدکناررضابستنی. ...کوتاهیش معرکست. ...کاررنکونکردم ولی تعریف رنگشم شنیدم

باتمام وجود به وجود پرازعشق ومهربونیت افتخارمیکنم دخترکوچولوی من❤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

در مورد دکتر فرزاته عالیدوست بود،ادرس و شماره مطبشو ازت میخواستم،شمارشو زنگ زدم میگه از ایتجا رفته،اگه میشه کمکم کن،چه روزایی مطب میشینه،ببخشید تو پستت مطلب بی ربط گذاشتم،اینجا تونسم پیدات کنم

در مورد دکتر فرزاته عالیدوست بود،ادرس و شماره مطبشو ازت میخواستم،شمارشو زنگ زدم میگه از ایتجا رفته،ا ...

03132666750

خیابان بزرگمهر.روبه روی مسجدالحکیم.ساختمان بهشت طبقه دو

يلدا عباسي آرايشگاه سرو يه ونگ كار داره كارش حرف نداره فقط يكم گرونه ولي كارش معركه است الان خيابون ...

گرون یعنی حدودا چقدر واسه یه رنگ ساده و کوتاهی؟