2777
2789

بچها این متنو ادامه شو شما بنویسید، کوتاه 

ببینیم کی بهتر مینویسه😂 حال میده بیاین استعدادتونو رو کنین😀 

الان متنو میزارم

دنیا پر از احمقاییه که ادعا فهیم بودن دارن... با کمال احترام برای کسی که توهین کنه هیچ احترامی قائل نیستم... اگر با نظرم مخالفی نه منو ناراحت کن نه خودتو...🕸️

باریستا ها چطوری انقدر ماهرانه روی لته آرت میزنن؟

به نظرم واقعا کار سختیه!

خودم بار ها و بار ها تلاش کردم ولی نتونستم.

مخلوط کردن دوتا مایع به صورتی که مایع غلیظ تر روی اون یکی طرح بندازه واقعا سخته؛ ولی خب هر کاری تم...

دستش را چند بار روی میز کوبید!

_حواست با منه؟؟ یا دارم با دیوار حرف میزنم!؟

صدامو صاف کردم:

+نه اتفاقا داشتم گوش میکردم. موافقم. صد درصد موافقم..

چند ثانیه مات به چشمانم خیره شد

لب هایش لرزید

اشک در چشمانش حلقه زد! با صدایی لرزان گفت:

_واقعا خاک بر سر من که یک سال عمرم رو پای تو گذاشتم! که موافقی اره؟ خدا لعنتت کنه!

با حرص کیفش را چنگ زد و از کافه خارج شد..

مات و مبهوت به صندلی خالی خیره شدم... 

مگه من چی گفتم؟ فقط حرفش را تایید کردم!

حرفش را تایید کردم؟

مگه اون چی گفته بود که با تایید من اینهمه یه هم ریخت!؟

دنیا پر از احمقاییه که ادعا فهیم بودن دارن... با کمال احترام برای کسی که توهین کنه هیچ احترامی قائل نیستم... اگر با نظرم مخالفی نه منو ناراحت کن نه خودتو...🕸️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من برم افطار میام.مدال مال منه ها😅

😀قبول باشه 

بنویس حالا😎

باریستا ها چطوری انقدر ماهرانه روی لته آرت میزنن؟ به نظرم واقعا کار سختیه! خودم بار ها و بار ها تل ...

من خر شدم باهات ازدواج کردم تو هیچی نداشتی و به من دروغ گفتی 

🫣جدید نیستم رمز عبور فراموش شده....   یه مامان کوچولو ۱۹ساله...که عاشق اسم دیاکو بود روی پسرش بزاره اما قوم الضالمین شوهر نزاشتن...😕 میشه برای صاحب خانه شدن همه جوان ها هم‌چنین من دعا کنید ؟ ممنونم مهربونا😇🥺♥️
من خر شدم باهات ازدواج کردم تو هیچی نداشتی و به من دروغ گفتی 

یا خدا😂 

یکم ادبی تر قراره بزارم تو کانال😂💔

باریستا ها چطوری انقدر ماهرانه روی لته آرت میزنن؟ به نظرم واقعا کار سختیه! خودم بار ها و بار ها تل ...

چند ثانیه گذشت. دیدم از گوشی با رخساری رنگ‌برگشته نگاه برمی‌دارد، از او توضیح خواستم و گفت: به خاطر بحث سیاسی در نی‌نی‌سایت اخطار زرد گرفته‌ام و دو هفته تعلیق شده‌ام. با این توضیح متوجه سوءتفاهم خود شدم و برای باریستا آرزوی صبر و سرعت گذران دوران تعلیقی کردم و به زندگی خود ادامه دادم.

چند ثانیه گذشت. دیدم از گوشی با رخساری رنگ‌برگشته نگاه برمی‌دارد، از او توضیح خواستم و گفت: به خاطر ...

😂😂😂 خوب بووود

به مغزم فشار آوردم که شاید چند کلمه از حرفاشو به یاد بیارم و با همون چندتا بفهمم دقیقا چیو تایید کردم

طرح چوب تیره رنگ صندلی با رنگای قهوه همخونی داشت... من چیو تایید کردم؟

بوی شکلات داغ از میز کناری بلند شده بود و صدای خنده یکی از... مگه چی پرسیده بود که با جوابم انقدر آشفته شد؟

از پشت شیشه زل زدم به خیابون

شاید بهتر بود دنبالش میرفتم و ازش میپرسیدم... بوی قهوه میومد

🌾 نظافتچی ساختمان یک زن جوان است که هر هفته همراه دخترک ۴-۵ ساله‌اش می‌آید. امروز درست جلوی واحد ما صدای تی کشیدنش قاطی شده بود با گپ زدنش با بچه... پاورچین، بی‌صدا، کاملا فضول، رفتم پشت چشمیِ در. بچه را نشانده بود روی یک تکه موکت روی اولین پله... بچه: بعد از اینجا کجا میریم؟ مامان: امروز دیگه هیچ جا، شنبه ها روز خاله بازیه... کمی بعد بچه می‌پرسد: فردا کجا میریم؟ مامان با ذوق جواب می‌دهد: فردا صبح میریم اون جا که یه بار من رو پله هاش سُر خوردم! بچه از خنده ریسه می‌رود... مامان می‌گوید: دیدی یهو ولو شدم؟ بچه: دستتو نگرفته بودی به نرده میفتادیا... مامان همان‌طور که تی می‌کشد و نفس‌نفس می‌زند می‌گوید: خب من قوی‌ام. بچه: اوهوم... یه روز بریم ساختمون بستنی... مامان می‌گوید که این هفته نوبت ساختمون بستنی نیست.‏ نمی‌دانم ساختمان بستنی چیست؛ ولی در ادامه از ساختمان پاستیل و چوب شور هم حرف می‌زنند. بعد بچه یک مورچه پیدا میکند. دوتایی مورچه را هدایت می‌کنند روی یک تکه کاغذ و توی یک گلدان توی راه پله پیاده‌اش می‌کنند که "بره پیش بچه هاش و بگه منو یه دختر مهربون نجات داد تا زیر پا نمونم". ‏نظافت طبقه ما تمام می‌شود. دست هم را میگیرند و همین طور که می‌روند طبقه پایین درباره آن دفعه حرف می‌زنند که توی آسانسور ساختمان بادام زمینی گیر افتاده بودند. مزه‌ی این مادرانگی کامم را شیرین می‌کند. ‏مادرانگی که به زاییدن و سیر کردن و پوشاندن خلاصه نشده. مادر بودن که به مهدکودک دو زبانه، لباس مارک، کتاب ضدآب و برشتوکِ عسل و بادام نیست. ساختن دنیای زیبا وسط زشتی ها، از مادر، مادر می‌سازد. 🌸✏️سودابه فرضی‌پور

به مغزم فشار آوردم که شاید چند کلمه از حرفاشو به یاد بیارم و با همون چندتا بفهمم دقیقا چیو تایید کرد ...

عااالی❤️👌