2777
2789
عنوان

دوست ندارم اون دختر بیاد پیشم😥

566 بازدید | 50 پست

خانما تو مدرسه یه دختره هس مثل کنه چسبیده بهم چطوری غیر مستقیم بهش بفهمونم از این لوس بازیا خوشم نمیاد .

از شانسم تو کلاسم کنار اون گذاشتن منو . یکم لوسه کلا تو کلاس موقع درس سرشو میزاره تو شونم منم خوشم‌نمیاد اذیت میشم یه بار تو کلاس جلو معلم منو بغل کرد منم هیچ حسی نشون ندادم ولی معلم به منم یه منفی داد و کلی عصبانی شد .

تو زنگ تفریح نمیزاره درس بخونم همش میاد حرف میزنه میاد دنبالم نمره هام خراب شده . ما یه اکیپ بودیم ولی چون این دختره دنبال من میاد همش دیگه دوستای خودم باهام خوب رفتار نمیکنن .راستش اینم بگم هیچ وقت بهش نمیگما چون میدونم ناراحت میشه اما واقعا اذیت میشم به نظافتش اهمیت نمیده اصلا یه بوی خیلی بدی ازش میاد همه تو کلاسمون اینو متوجه شدن . حتی من یبار رفتم کلاس دیدم همه از بوی بد اون حرف میزنن فک کنم خودشم شنید ولی اهمیت نمیده. یبارم سرشو گذاشت رو شونم من یه شپش از مقنعم پیدا کردم وای خدا حالم بهم میخوره . مامانمم حساسه خودمم چندشم میشه😢😢😢😢

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از دوست ناباب فرار کن 

امام علی (ع): در شگفتم از بخیل، بـــه ســــوی فـــقـــری مــیشــتــابــد كـــه از آن مــیگــریزد.و سرمایه ای را از دست میدهد كه برای آن تلاش میكند. در دنیـا چون تهیدسـتان زندگی می  كند، اما در آخـرت چون سرمایه داران محـاكمه میشود در شگفتم از متکبری كه دیـروز نطفه ای بی ارزش وفـردا مرداری گندیده خواهـد بـود و در شگفتم از آن كس كه آفرینش پدیده ها را مینگرد و در وجود خدا تردید دارد! و در شگفتم از آن كس كه مردگان را میبیند و مرگ را از یاد برده است، و در شگفتم از آن كس كه پیدایش دوباره را انكار میكند در حالی كه پیدایش آغازین را مینگرد، و در شگفتم از آن كس كه خانه نابود شدنی را آباد می ّ كند، اما جایگاه همیشگی را از یاد برده است.

عزیزم یاد بگیر خودتو و آرامشتو تو الویت زندگیت بذاری

یه روزی از یه معتاد کارتن خواب میپرسن چرا ب این روز افتادی؟ میگه وقتی ک ۱۶ سالم بود رفیقم بهم سیگار تعارف کرد نتونستم بگم نه و از همون جا شروع شد بدبختیام...

مادر نداره؟چند سالشه؟ براش یه عطر و مسواک کادو بخر شاید فهمید

چرا داره . ۱۶ سالشه

فک نکنم ازش استفاده کنه ولی شاید راه حل خوبی باشه مرسی. یبار یکی از بچه ها ازش پرسید گفت کی حموم کردی گفت یادم نمیاد 🙂😑